Running-Magazine-Logo

2o Athens Santa Run 2015 – 29 Νοεμβρίου 2015 | Σύνταγμα

santa run 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, το κέντρο της Αθήνας θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 2ο Athens Santa Run μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του κέντρου, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη!

santa run 2015

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα αναλάβει να ξεδιψάσει τους Αγιοβασίληδες ενώ το πιο χριστουγεννιάτικο αναψυκτικό, η Coca Cola θα δώσει γεύση στην εκδήλωση.

Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, με ιστορία από το 1920, γνωστά για τα παραδοσιακά Μικρασιάτικα γλυκά και νέες γεύσεις θα προσφέρουν στους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες υπέροχα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Yποστηρικτής του αγώνα είναι ο Εasy 97.2 που με την χριστουγεννιάτικη μουσική του θα δώσει ρυθμό και χρώμα στον αγώνα!

Χορηγός επικοινωνίας του αγώνα είναι τα Village Cinemas που στηρίζουν το θέαμα όχι μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και στους δρόμους της Αθήνας!

Οι εγγραφές για το 2ο Santa Run Athens έχουν ήδη ξεκινήσει! Προλάβετε!

Προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή και να προμηθευτείτε τη στολή του Άγιου Βασίλη για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από τις Receptions των Holmes Place Clubs!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλ. 210 6196791 (Holmes Place Maroussi), 210 9690096(Holmes Place Glyfada), 210 3259400 (Holmes Place Athens στο Σύνταγμα).

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X