Running-Magazine-Logo

Δεύτερο Κρούσμα σε Ημιμαραθώνιο – Έντονες αντιπαραθέσεις

thailand half marathon

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Αναπαραγωγή άρθρου από το sportsfeed ( παρατηρούμε έντονα υπονοούμενα για τον Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης )

Στη Θεσσαλονίκη, οι διοργανωτές απέκρυψαν πως η διαδρομή ήταν μικρότερη κατά 450 μέτρα. Μάλιστα φρόντισαν να χαρακτηρίσουν ως ψευδές και ανυπόστατο το δημοσίευμα του Sportsfeed, μέχρι που υποχρεώθηκαν σε… κυβίστηση μετά από την επιστολή του επίσημου μετρητή διαδρομής και τις αποδείξεις που παρουσίασε το Sportsfeed.

Φυσικά ουδέποτε ζήτησαν συγγνώμη…
Στην περίπτωση της Μπανγκόγκ, δεν υπήρξε μειωμένη αλλά αυξημένη διαδρομή. Αν της Θεσσαλονικής πήρε επάξια τον τίτλο του μικρότερου ημιμαραθώνιου, αυτός της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης που διεξήχθη χθες, έχει τον τίτλο του μακρύτερου. Οι δρομείς κλήθηκαν να τρέξουν σχεδόν 28 χιλιόμετρα, αντί για 21,097χλμ.!
Οι διοργανωτές φρόντισαν σήμερα να ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος. «Η ομοσπονδία ζητεί συγγνώμη για το λάθος. Δε θα επαναληφθεί στο μέλλον» τονισε ο Σόνγκραμ Κράισον, αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας στίβου της Ταϊλάνδης.
Σε αντίθεση με τον αγώνα της Θεσσαλονίκης όπου εν γνώση των διοργανωτών η διαδρομή έγινε μικρότερη, σε αυτόν της Μπανγκόγκ, οι κριτές φέρουν την ευθύνη καθώς υπέδειξαν λάθος διαδρομή στους συμμετέχοντες. Αποτέλεσμα να προστεθούν επιπλέον τρία χιλιόμετρα σε κάθε στροφή και συνολικά έξι στη διαδρομή.
Τουλάχιστον εκεί έγινε γκάφα…

Πηγή : Sportsfeed

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X