Running-Magazine-Logo

Η #diadromiprosforas ξεκινάει από το Instagram

diadromi prosforas opap

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο ΟΠΑΠ μέσα από το επίσημο κανάλι του στο Instagram, συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά την πρωτοβουλία «Διαδρομή Προσφοράς», διοργανώνει διαγωνισμό με ένα μοναδικό δώρο για όλους τους runners που σέβονται τον εαυτό τους: την συμμετοχή στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με έναν απλό αλλά και δημιουργικό τρόπο. Αρκεί να ανεβάσουν μια φωτογραφία στο instagram account τους, χρησιμοποιώντας τοhashtag #DiadromiProsforasOpap και σε μορφή # τη διαδρομή που θέλουν να τρέξουν (#5km #10km #42km).

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν ως θέμα το τρέξιμο και να είναι πρόσφατες, όχι δηλαδή από μαραθώνιους που έχουν τρέξει στο παρελθόν.
Οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν στις φωτογραφίες τους όλα όσα τους συγκινούν και τους εμπνέουν στο τρέξιμο: στιγμές από την προπόνησή τους, τον εξοπλισμό τους στο τρέξιμο, τα τοπία και τα κτίρια που βλέπουν καθώς τρέχουν, ή οτιδήποτε άλλο σημαίνει ο Μαραθώνιος γι’ αυτούς.

Όσοι ανεβάσουν φωτογραφία παίρνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση που θα γίνει με έπαθλο μία θέση στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο με την ομάδα του ΟΠΑΠ, για να ζήσουν την εμπειρία ζωής που είναι να τρέξεις ολόκληρη ή μέρος (στην περίπτωση των 5 και 10km) της αυθεντικής διαδρομής.

Όσοι όμως συμμετάσχουν στην running team του ΟΠΑΠ, θα έχουν κερδίσει και κάτι ακόμα: τη χαρά του να προσφέρουν. Γιατί για κάθε συμμετοχή στην ομάδα, ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει 5€ στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐα Κυριακού».

Γι’ αυτό άλλωστε για τον ΟΠΑΠ, η διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου είναι μια πραγματική Διαδρομή Προσφοράς!Ο διαγωνισμός προωθείται και μέσω του λογαριασμού του ΟΠΑΠ στοFacebook.

διάρκεια του διαγωνισμού είναι από την Τρίτη 29/9 μέχρι και Κυριακή 11/10.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X