Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Αγαπητοί Δρομείς, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά και το Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με χαρά σας καλωσορίζουν στον 29o Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας (15 χιλιομέτρων) καθώς και στον Αγώνα Παιδιών (2.000 μέτρων).

Σας ευχαριστούμε που με τη συμμετοχή σας υποστηρίζετε κάθε χρονιά τον αγώνα και την προσπάθειά μας, που βασίζεται στις αρχές του ‘πατριάρχη’ του μαζικού λαϊκού αθλητισμού Χρήστου Βαρτζάκη.

 

Hμ/νία διεξαγωγής: Κυριακή 25 Οκτώβρη 2015
Τόπος διεξαγωγής : Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) & Φαληρικό Δέλτα
Απόσταση : 15 χιλιόμετρα και 2 χιλιόμετρα για παιδιά
Ώρα προσέλευσης δρομέων: 9:00΄ π.μ.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 2χλμ (παιδιά έως 15ετών): 10:00 π.μ
Ώρα εκκίνησης αγώνα 15χλμ: 10:30΄ π.μ.

1. Δηλώσεις Συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής έχει οριστεί στα 6€ και θα πρέπει να έχει προπληρωθεί, εντός 3 ημερών από την εγγραφή, είτε με κατάθεση στο λογαριασμό του Σ.Δ.Υ.Πειραιά & αναγραφή του ονόματός σας

EUROBANK με IBAN: GR0502600500000340200720044, είτε στα γραφεία του συλλόγου. Αν η παραπάνω κατάθεση γίνει ηλεκτρονικά ή στην τράπεζα, θα πρέπει να αποσταλλεί ηλεκτρονικά η απόδειξη πληρωμής στο email: info@sdyp.gr , πάλι με αναγραφόμενα τα στοιχεία του αθλητή.

Το 1€ από κάθε συμμετοχή, ή ότι επιπλέον πέραν των 6€ επιθυμείτε να καταθέσετε, το Δ.Σ. δεσμεύεται να το διαθέσει στο Σωματείο – Σύνδεσμο ΑμεΑ και Φίλων ‘ΜΑ…ΖΕΙ’ και στον Α΄ Κοινωνικό Συνεταιρισμό τους ‘ένταξης’’ ΑμεΑ και Ευπαθών Ομάδων του Πειραιά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στα γραφεία του συλλόγου (210 4171009) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:30-21:00.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 19 Οκτώβρη στις 22:00΄μ.μ…

Όσοι δεν δηλώσουν ηλεκτρονικά ή δεν καταβάλουν το αντίτιμο συμμετοχής, θα μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα χωρίς αριθμό με υδροδότηση, αλλά χωρίς επίσημη χρονομέτρηση, και χωρίς να πάρουν μετάλλιο/δίπλωμα τερματισμού, και τυχόν δώρα χορηγών.

Δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία.

Για τον αγώνα 2 χλμ., των παιδιών μέχρι 15 χρονών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα του αγώνα από τις 08:30-10:00 σε ειδικό χώρο κοντά στην αφετηρία του αγώνα, χωρίς αντίτιμο.

Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

2. Παραλαβή Αριθμών και chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

Θα δίνονται το Σάββατο 24/10 στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά, αριστερά μετά την κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων, από τις 10:00΄ έως τις 13:00΄. Επίσης το απόγευμα στο Σ.Ε.Φ. 16:00΄– 20:00΄ μ.μ., στο χώρο της αφετηρίας του αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα θα δοθούν αυστηρά μέχρι τις 9:30΄π.μ., οι αριθμοί όσων έρθουν από επαρχία και έχουν ειδοποιήσει σχετικά.

Προς αποφυγή συνωστισμού και τυχόν ταλαιπωρίας σας, σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι εγγραφές, αλλά μόνο παραλαβή αριθμών/chip για όσους έχουν εμπρόθεσμα και ηλεκτρονικά προεγγραφεί.

3. Κύπελλα – Μετάλλια

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 15.000μ., καθώς και του αγώνα των 2.000μ., με όμορφα κύπελλα.

Σε όλους όσους θα τερματίσουν θα δοθεί ιδιαίτερο θεματικό – αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

4. Παροχές*

Θα υπάρχουν 2 σταθμοί με νερό κατά τη διάρκεια της διαδρομής περίπου ανά 5 χλμ.
Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση
Χώρος φύλαξης ρούχων αθλητών
Μετάλλιο
Δίπλωμα
Κλήρωση αθλητικών δώρων
Μουσική κάλυψη στην αφετηρία από τον DJ Pappas!
Βιντεοσκόπηση με drone
Μπανάνες
Χυμός
Άλλες εκπλήξεις!!!!!!!!!

*Άλλες παροχές θα εξαρτηθούν απ’ την ανταπόκριση υποψήφιων χορηγών!

Χορηγός επικοινωνίας το RunningNews.gr και η ΔΗΡΑΠ (Κανάλι Ένα Πειραιά στα 90.4FM).

5. Ασφάλεια – Υγεία

Η διοργάνωση έχει φροντίσει για την ασφάλεια του αγώνα και τον επαρκή αριθμό δεικτών.

Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.

Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (τμήμα Πειραιά) θα βοηθήσει εθελοντικά τον αγώνα.

6. Πρόσκληση Εθελοντών

Για την επιτυχία του αγώνα είναι απαραίτητη η παρουσία εθελοντών/κριτών από το σώμα των δρομέων και των φίλων του αθλητισμού.

Όσοι έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 210 4171 009 (Δευ-Τετ 18:00-21:00.

Υπεύθυνος εθελοντών: Γιώργος Τριχάκης (κινητό 6971 726984).

Σας περιμένουμε με χαρά όλους!