Running-Magazine-Logo

Junior and Family το νέο πρόγραμμα της Μαρίας Πολύζου κάθε Σάββατο στο ΟΑΚΑ

Junior and Family by Maria Polyzou 5

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

To Marathon Team Greece by Maria Polyzou μεγαλώνει και στην μεγάλη οικογένεια του φέρνει κοντά του το
«JUNIOR AND FAMILY»

Από 26 Σεπτέμβρη και κάθε Σάββατο στις 10:00 στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ, μαθαίνουμε τα μυστικά του τρεξίματος και κάνουμε την άθληση –παιχνίδι!
Στο πρόγραμμα «JUNIOR AND FAMILY» μπορούν παίρνουν μέρος και οι γονείς, συν-τρέχοντας μαζί με τα παιδιά ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς της οικογένειας μέσω της άθλησης. Μία οικογένεια- μία ομάδα!

Junior and Family by Maria Polyzou
Photo Credits : Running Magazine

Το Marathon Team Greece by Maria Polyzou, δημιουργήθηκε από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμο και υπερ-μαραθωνοδρόμο, κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ με 2:33:40 Μαρία Πολύζου.
Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που θέλουν το τρέξιμο και η άσκηση να γίνει τρόπος ζωής και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγώνες δρόμων από αποστάσεις 5χλμ μέχρι και τον Μαραθώνιο δρόμο. “NOTHING IS IMPOSSIBLE”

.
Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να βιώσει το προσωπικό του άθλο!
Η ομάδα του ” έχει πάνω από 120 δρομείς , που αγαπούν το τρέξιμο και λαμβάνουν μέρος σε μία σειρά από αγώνες καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Photo Credits : Running Magazine
Photo Credits : Running Magazine

Πολλοί από αυτούς τους δρομείς κατάφεραν με συστηματική προπόνηση να ολοκληρώσουν την απόσταση των 42.195μ. και άλλοι να τερματίσουν σε αγώνες ημι-μαραθωνίου αλλά και μικρότερων αποστάσεων.
Στόχος της ομάδας δεν είναι μόνο η συμμετοχή σε αγώνες , αλλά πολύ δε περισσότερο η συστηματική άσκηση, σώματος -πνεύματος και ολοκλήρωσης της ψυχής. Ο άνθρωπος τρέχοντας, έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του και τον εσωτερικό του κόσμο και μπορεί να δει μέσα του και να ανακαλύψει κρυμμένες δυνάμεις που ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι διαθέτει.
Γιατί τελικά ο άνθρωπος τρέχοντας έναν τόσο μεγάλο αγώνα, όπως είναι ο μαραθώνιος, καταφέρνει στο τέλος όχι να παιδεύει το σώμα του αλλά να τελειοποιεί την ψυχή του.

Photo Credits : Running Magazine
Photo Credits : Running Magazine

Η ομάδα του Marathon Team Greece by Maria Polyzou, πέρα από την άθληση υποστηρίζει τις δράσεις της ΜΚΟ του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που στόχο έχει την καταπολέμηση της πείνας. Σε όλη την διάρκεια του έτους, λαμβάνει μέρος σε μία σε σειρά από αγώνες και στέλνει το μήνυμα του ευ- αγωνίζεστε και των υψηλών ιδεωδών σε όλη την κοινωνία.
Στην ομάδα του Marathon Team Greece by Maria Polyzou, όλοι παίρνουν εκκίνηση και όλοι είμαστε νικητές του δικού μας προσωπικού Άθλου.
Μαρία Πολύζου
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ
Προπονήτρια δρόμων αντοχής.
Πρωταθλήτρια και κάτοχος του
Ρεκόρ Ελλάδος στο
Μαραθώνιο δρόμο (2:33:40)
Φειδιππίδειος Άθλος Αθήνα –Σπάρτη- Αθήνα 524 χλμ.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μας
Email: mariapolyzou@gmail.com

[justified_image_grid preset=11]

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X