Running-Magazine-Logo

Cardio Run – Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 | Παλαιό Φάληρο

cardio run 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου !

Όλοι γνωρίζουν ότι το τρέξιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσουμε βάρος, αλλά το τρέξιμο μπορεί να μας ωφελήσει σχεδόν σε κάθε σύστημα του οργανισμού μας, καθώς και να ανεβάσει τη διάθεσή μας. Ενώ μπορεί να μην είναι η αγαπημένη άσκηση σε όλους είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στο να μας κάνει υγιέστερους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το τρέξιμο είναι πραγματικά ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξηθεί το συνολικό επίπεδο της υγείας μας.

Οι έρευνες δείχνουν ότι το τρέξιμο μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης, ενώ βοηθά επίσης να αυξηθεί η πνευμονική λειτουργία. Επιπλέον, το τρέξιμο μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης θρόμβων στο αίμα, επίσης μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί ο κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου. Πολλοί γιατροί σήμερα συνιστούν το τρέξιμο για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα αρχικά στάδια του διαβήτη, έχουν υψηλή πίεση αίματος ή οστεοπόρωση, και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά σημαντικά στη μείωση του κινδύνου καρδιακής προσβολής, βοηθώντας τις αρτηρίες να διατηρούν την ελαστικότητά τους και ενισχύει τη λειτουργία της καρδιάς.

Το τρέξιμο μπορεί να δώσει μια σημαντική ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμησή σας. Ανακουφίζει από το στρες που μπορεί πραγματικά να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα στην υγεία και τη διάθεση. Μπορεί επίσης να μειώσει την όρεξη και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου. Το τρέξιμο πραγματικά είναι απίστευτα ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα, και θα διαπιστώσετε ότι ακόμη και μιας μικρής διάρκειας τρέξιμο μπορεί να σας βάλει σε μια καλύτερη φάση για να απολαύσετε όλα όσα η ζωή έχει να σας προσφέρει.

Οργάνωση Αγώνα

Τον Αγώνα συνδιοργανώνουν o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Χρόνος & Τόπος διεξαγωγής

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Συνεργαζόμενοι Φορείς

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, έχει προσκαλέσει να στηρίξουν τη διοργάνωση ο ΣΕΓΑΣ, οι Δήμοι Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου και Πειραιά, (από τα γεωγραφικά όρια των οποίων περνά η διαδρομή του αγώνα), 320 γυμναστήρια της Αττικής, το ΕΚΑΒ, οι Γιατροί του Κόσμου και 150 εθελοντές.

Ανθρωπιστικός σκοπός του αγώνα

Μετά την οικονομική εκκαθάριση εσόδων και εξόδων του αγώνα, από την Επιτροπή Οικονομικής Διαχείρισης και Συναλλαγών, το θετικό διαθέσιμο αποτέλεσμα που θα προκύψει από τις χορηγίες και τα παράβολα των δρομέων, θα παραδοθεί στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Δώρα αξίας 40.000 Ευρώ για τους νικητές και συμμετέχοντες στον Αγώνα

Για πρώτη φορά, σε Ανοικτό Αγώνα Δρόμου, θα διανεμηθούν δώρα συνολικής αξίας 40.000 Ευρώ. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει εξασφαλίσει δώρα συνολικής αξίας 40.000 Ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν κατά 50% στους νικητές και κατά 50% στους συμμετέχοντες στον Αγώνα, ύστερα από κλήρωση. Τα δώρα αποτελούν ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ σε προϊόντα και υπηρεσίες, που έχουν αθλοθετήσει περισσότεροι από 100 ΑΘΛΟΘΕΤΕΣ.

 

Περισσότερα στο site www.cardiorun.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X