11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

3ο Adidas Open Run με στάση στον Πειραιά

Ανακοίνωση από την Adidas

Το 3ο adidas Open Run είναι εδώ και αυτή τη φορά δεν θα λείπει κανείς, γιατί σε αυτό το Open Run τρέχουμε Κυριακή!

Για πρώτη φορά, το πιο energy running event της πόλης κατηφορίζει νότια και σε περιμένει στην πλατεία Ναυτικού Μουσείου στη Μαρίνα Ζέας για να τρέξουμε παρέα στην πιο όμορφη διαδρομή του Πειραιά, η οποία ξεκινάει από τη Μαρίνα Ζέας, περνάει από το κέντρο του Πειραιά και διασχίζει την ακτή Μιαούλη και την ακτή Θεμιστοκλέους.

Και επειδή η καλύτερη ώρα για τρέξιμο είναι το πρωί, σε αυτό το Open Run ξυπνάμε νωρίς, φοράμε τα αθλητικά μας και γεμίζουμε ενέργεια όλο τον Πειραιά στις 9.30πμ. Πριν ξεκινήσουμε την απολαυστική διαδρομή των 6χλμ, οι αγαπημένες μας, Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction, θα είναι εκεί για να μας ‘ξυπνήσουν’ με ένα up-beat ζέσταμα. Στον τερματισμό, όπως κάθε φορά, θα σε περιμένουν energy drinks, νερά και fitness bars. Και μην ξεχνάς, με το bib σου μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου adidas προϊόντα σε special prices μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου!

Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή τώρα στο www.boostathens.gr

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ναυτικού Μουσείου στη Μαρίνα Ζέας. Ξεκινάμε στις 9.30πμ.