Running-Magazine-Logo

Ο Κώστας Πούλιος Προπονητής του νέου FeelGood Run Club

poulios

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Κώστας Πούλιος, προπονητής κλασικού αθλητισμού με ειδικότητα δρόμων σε όλα τα δρομικά αγωνίσματα, από βάδην, μικρές έως και μεγάλες αποστάσεις, είναι προπονητής του νέου FEEL GOODRUN CLUB.
Ο Κώστας Πούλιος καλοσωρίζει την προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου η “ΕΥΕΞΙΑ” (FEEL GOODSportsClub):
“Καλωσορίζω τη νέα επιστημονική προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου «η ΕΥΕΞΙΑ» (FEEL GOODSportsClub) και τη δημιουργία του νέου RUN CLUB όπου και εγώ έχω την τιμή να μετέχω ως προπονητής κλασικού αθλητισμού με ειδικότητα δρόμων (βάδην μικρές έως και μεγάλες αποστάσεις). Χρόνια τώρα υπηρετώ αυτό το χώρο ως Πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, αλλά και ως προπονητής εμπνέοντας τους αθλούμενους να αγαπήσουν το τρέξιμο και την άθληση γενικά, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πετύχουν τον ιδιαίτερο στόχο τους.
Η φιλοσοφία του FEEL GOOD Sports Club ταυτίζεται με τη δική μου και μέσα από τη συνεργασία μας αυτή, περιμένω όλους εσάς, να γνωριστούμε και να γυμναστούμε παρέα!
Το νέο FEEL GOOD RUN CLUB διαθέτει άξιους τεχνικούς προπονητές και επιστήμονες όπως προπονητές, διατροφολόγους, εργομετρικό κέντρο, ψυχολόγο, ολιστική θεραπεία, Κάρτα Υγείας (δωρεάν check up) κλπ. που μόνο τα μέλη μας μπορούν να επωφελούνται και να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες στα πρότυπα επαγγελματικών σωματείων!!!!
Για ερασιτέχνες αθλούμενους…… αυτή είναι και η Μοναδικότητα του νέου FEEL GOOD RUN CLUB
Προσκαλώ τους runners (αρχάριους, μεσοπροχωρημένους, προχωρημένους) να γραφτούν άμεσα στο FEEL GOOD RUN CLUB και να εκμεταλλευτούν άμεσα έως 15/10/2015 της προσφοράς!!!Κώστας Πούλιος, προπονητής κλασικού αθλητισμού με ειδικότητα δρόμων (δρομικά αγωνίσματα, από βάδην, μικρές έως και μεγάλες αποστάσεις)

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X