Running-Magazine-Logo

Κέρδισε 2 πλήρεις υποτροφίες 1 έτους από το IIEK NEW YORK

graduation

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Νέος Διαγωνισμός για το ΙΕΚ New York : Σπουδάζεις με αξιοπίστία στο ΙΙΕΚ New York

Το μεγαλύτερο δρομικό portal στην Ελλάδα σε συνεργασία με το IIEK NEW YORK σου κάνουν ένα μοναδικό δώρο.

2 πλήρεις υποτροφίες 1 έτους για τους φίλους μας που είναι υποψήφιοι καθώς και για τους γονείς των υποψηφίων ώστε να το δώσουν δώρο στα παιδιά τους.

Οι υποτροφίες αφορούν τον τομέα της Πληροφορικής και των Οικονομικών

Ο τρόπος για να συμμετάσχεις είναι απλός

1) Γίνε Fan της επίσημης σελίδας του ΙΙΕΚ New York στο Facebook

2) Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό ( Λήξη Διαγωνισμού : 15 Οκτωβρίου)

Please wait...

Ποιο είναι το IIEK NEW YORK

Με την δύναμη του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σε συνεργασία με αμερικανικά και ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους, το ΙΙΕΚ New York ιδρύθηκε σε φυσική συνέχεια μιας 25ετούς υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης. Κατάκτησε την ελληνική και την παγκόσμια αγορά εργασίας, με σιγουριά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ποιοι Είμαστε

Το ΙΙΕΚ New York έχει λάβει άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων  τον Σεπτέμβριο του 2014 (υπ.αριθ.10698/12-9-2014 – ΦΕΚ Β/2575/26-9-2014). Ανήκει στον  Εκπαιδευτικό Όμιλο του New York College, έναν όμιλο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που, σε συνεργασία με αμερικανικά και ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους,  προσφέρουν ποιοτική πολυπολιτισμική εκπαίδευση στην Ελλάδα από το 1989, στην Τσεχία (University of new York Prague) από το 1998  και στην Αλβανία (University of New York Tirana) από το 2002.

Το ΙΙΕΚ New York  είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εκπαιδευτές με υψηλά επιστημονικά προσόντα. Οι άνθρωποι μας είναι  στελέχη, στην πλειονότητά τους με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, με επαγγελματική εμπειρία και μεράκι για το αντικείμενο της εργασίας και της   διδασκαλίας.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι άρτια εξοπλισμένες με τον απαραίτητο τεχνολογικό και διδακτικό εξοπλισμό, και βρίσκονται στο Σύνταγμα και την Καλλιθέα.

Κατάκτησε την ελληνική και την παγκόσμια αγορά εργασίας, με σιγουριά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 39 σύγχρονες ειδικότητες είναι εδώ για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΙΕΚ NEW YORK

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X