Running-Magazine-Logo

Pilio Trail City Run Festival – Σάββατο & Κυριακή 13 & 14 Ιουνίου 2015 | Βόλος

pilio dasos

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Σάββατο & Κυριακή 13 & 14 Ιουνίου

Ο Αθλητικός Ορειβατικός Περιπατητικός Σύλλογος Φυσιολάτρης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Βόλου διοργανώνει το πρώτο PILIO TRAIL CITY RUN FESTIVAL στην πόλη του Βόλου και περιφερειακά της με 4 αγώνες 25, 10 και 3 χιλ. και “kids run”.

Η διοργάνωση έχει δυο σκοπούς. Πρώτος είναι να γνωρίσουν οι πολίτες του Βόλου αλλά και οι φίλοι δρομείς από άλλες περιοχές της Ελλάδος τα μονοπάτια και τις διαδρομές που υπάρχουν περιφερειακά της πόλης αλλά και να κάνουν ένα τελευταίο test των δυνατοτήτων τους ενόψει του Olympus Marathon και ο δεύτερος να ενισχύσουμε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου με μέρος των εσόδων του αγώνα.

3

Η εκκίνηση θα γίνει από το Ηρώο στην παραλία της πόλης και οι δρομείς θα κατευθυνθούν παράλληλα σ’ αυτή με κατεύθυνση το Λιμεναρχείο. Φτάνοντας έξω από της είσοδο του επιβατικού λιμανιού συνεχίζουμε προς την περιοχή Παλαιά όπου στα πρώτα φανάρια στα Ψαράδικα θα στρίψουμε δεξιά αλλάζοντας πορεία, μπαίνοντας στην οδό Παπαδιαμάντη.

Έως εκεί έχουμε διασχίσει τα πρώτα 1270 μ. Συνεχίζοντας την πορεία για 820μ.στρίβουμε δεξιά σην οδό Ζάχου και πάμε παράλληλα στον χείμαρρο Κραυσίδωνα για 840μ. έως το ύψος της οδού Αναλήψεως όπου θα στρίψουμε δεξιά για να την διασχίσουμε.

Έως εδώ είμαστε στα 2930 μ. Συνεχίζοντας την πορεία στην οδό Αναλήψεως για 2260μ. φτάνουμε στην γέφυρα του ποταμού Αναύρου όπου στρίβουμε δεξιά στην οδό Φιλιππίδη και πάμε παράλληλα με αυτόν, στα 5190 μ. της διαδρομής. Σε 970μ. θα συναντήσουμε την οδό Πολυμέρη όπου θα στρίψουμε δεξιά και θα την διασχίσουμε για 1270μ. μέχρι να συναντήσουμε την οδό Φιλελλήνων και στη συνέχεια την κεντρική οδό Δημητριάδος έως την οδό Όγλ στα 7700μ.την διαδρομής, όπου θα στρίψουμε δεξίά και στην οδό Γαλλίας, αριστερά στην οδό Κουμουνδούρου για να ξαναβγούμε στην Δημητριάδος στα 8090μ.

Διασχίζουμε την κεντρική οδό για 710μ. και στην διασταύρωση με την οδό 2ας Νοεμβρίου θα στρίψουμε αριστερά για να μπούμε στην άλλη κεντρική οδό της πόλης, την Ιάσονος στα 8900μ απομένοντας 1100μ. έως τον τερματισμό που είναι στο τέλος του δρόμου και στο Ηρώο.

Παιδικός αγώνας Kids Run

Ο παιδικός αγώνας είναι η καλύτερη ευκαιρία για την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες, δεδομένου ότι απευθύνεται στους μελλοντικούς αθλητές, μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Η διαδρομή των 1.000μ. θα διεξαχθεί στην παραλία της πόλης μας και αποτελεί κίνητρο για την συμμετοχή των παιδιών, μιας και συνδυάζει απόλυτα τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στο Ηρώο παρουσία γονιών και επισκεπτών όπου θα εμψυχώνουν και θα επιβραβεύουν την προσπάθεια των νεαρών αθλητών.

Οδηγίες για τον παιδικό αγώνα Kids Run

 

Υπεύθυνη δήλωση γονέα για τον αγώνα Kids Run

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του αγώνα www.pilioctrf.gr

Pilio City Trail Run Festival

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X