11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Η μεγαλύτερη Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος όλων των εποχών διαλέγει το Running Magazine

Πέρασαν μόλις λίγοι μήνες που χρειάστηκε το Running Magazine να κατακτήσει την κορυφή των δρομικών Website στην Ελλάδα και την καρδιά των φίλων του Running.

Η Μαρία Πολύζου , ξεκινάει τη δική της στήλη στο Running Magazine με την Ομάδα της Marathon Team Greece και το Moto ” Nothing is Impossible”

Η αγάπη που έχει για το τρέξιμο και τον αθλητισμό είναι βαθιά χαραγμένη στο βλέμμα της και τη ζωή της. Θα μοιραστεί μαζί μας μυστικά από κάθε πτυχή του τρεξίματος με σκοπό την αφύπνιση όλων των ανθρώπων για την ενασχόληση τους με το δρομικό κίνημα

Ας δούμε λοιπόν ένα βιογραφικό από μία μεγάλη αθλήτρια!

Γυμναστείτε με την κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμο και κάτοχο της Πανελλήνιας Επίδοσης Μαρία Πολύζου. Την μοναδική γυναίκα που αναβίωσε την θρυλική διαδρομή του ημεροδρόμου Φειδιππίδη Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα – Μαραθώνας 524 χλμ. Η Μαρία Πολύζου είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη μαραθωνοδρόμος. Στην αθλητική της καριέρα, το κοντέρ της ψυχής της έγραψε αμέτρητα χιλιόμετρα.

 • Είναι η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε σε μαραθώνιο δρόμο, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Ατλάντα το 1996. Υπήρξε πρωταθλήτρια επί είκοσι συναπτά έτη και κάτοχος του ρεκόρ Ελλάδας, στο μαραθώνιο δρόμο, ρεκόρ που διατηρείται μέχρι και σήμερα με 2:33:40.
 • Κατέχει την καλύτερη ελληνική επίδοση στην αυθεντική διαδρομή Μαραθώνας- Αθήνα με χρόνο 2:39:10 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1997, όπου κατέλαβε και την 12η θέση.
 • Είναι κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο με χρόνο 1:13:31 από το 1998.
 • Κατέκτησε το Πρώτο Χρυσό Βαλκανικό Μετάλλιο σε Μαραθώνιο Δρόμο, σημειώνοντας Βαλκανικό Ρεκόρ τρέχοντας στην Κωνσταντινούπολη το 1990. Προς τιμήν της ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος μέσα στην πόλη.
 • Κατέρριψε 14 Πανελλήνια Ρεκόρ, σε διάφορες αποστάσεις.
 • Έχει τρέξει 46 Μαραθωνίους σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει ακόμα και σήμερα.
 • Ανακηρύχτηκε Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Δρόμου το 2009.
 • Υπήρξε Διευθύντρια του Μουσείου Μαραθωνίου δρόμου την περίοδο 2007-2010
 • Είναι Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Αθήνας.
 • Τον Ιούλιο του 2010 επανέλαβε ένα άθλο της Παγκόσμιας ιστορίας. Στην επέτειο των 2.500 χρόνων από την Μάχη του Μαραθώνα, 524 χιλιόμετρα, απόσταση που αντιστοιχεί περίπου σε 13 μαραθωνίους (42χλμ).Αυτός είναι ο Φειδιππίδειος Άθλος, και η Μαρία Πολύζου είναι η μοναδική γυναίκα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα που κατάφερε να τον επαναλάβει.
 • Είναι συγγραφέας του βιβλίου «ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ» Το χρονικό ενός Άθλου από τις εκδόσεις  «ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΠΗ»
 • Είναι προπονήτρια δρόμων αντοχής και μαραθωνίου δρόμου, από το 2010, και έχει προπονήσει μεγάλες αθλητικές ομάδες εταιρειών, καθώς και πάνω από 3000 δρομείς με μια προπόνηση «ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ»

 

 

 

Marathon Team Greece by Maria Polyzou

«NOTHING IS IMPOSSIBLE»

 

 

Προπονήτρια δρόμων αντοχής.

Πρωταθλήτρια και κάτοχος του

Ρεκόρ Ελλάδος στο

Μαραθώνιο δρόμο (2:33:40)

Φειδιππίδειος Άθλος Αθήνα –Σπάρτη- Αθήνα 524 χλμ.

www.marathonteamgreece.gr

 

Facebook  Marathon Team Greece By Maria Polyzou

www.facebook.com/pages/Maria-Polyzou-Marathoner/117556031645374?fref=ts

www.facebook.com/maria.polyzou.50