Running-Magazine-Logo

Μεγάλα ονόματα στο 2ο Ημιμαραθώνιο Σύρου

kostas poulios imimarathonios syrou

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Στις 14 Ιουνίου με αφορμή τον 2ο Ημιμαραθώνιο Σύρου, με την ονομασία ¨Στο Δρόμο του Δημητρίου Βικέλα για την Σύρο”, το ενδιαφέρων της ελληνικής δρομικής κοινότητας (και όχι μόνο) θα μεταφερθεί στην Σύρο, στην Ερμούπολη. Στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων. Το ενδιαφέρων των Ελλήνων δρομέων (και από άλλες χώρες) είναι πολύ μεγάλο. Και καθώς φθάνουμε προς το τέλος , οι εγγραφές πληθαίνουν και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών.

Δείγμα του ενδιαφέροντος για τον αγώνα είναι και η συμμετοχή σε αυτόν κορυφαίων Ελλήνων και Ελληνίδων δρομέων. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει ήδη ανακοινώσει την συμμετοχή έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων Μαραθωνοδρόμων. Του Κώστα Πούλιου (2:17:12), με συμμετοχή και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου(2012). Της Ράνιας Ρεμπούλη, με τον καλύτερο για φέτος χρόνο 2:43:54, που σημείωσε στον πρόσφατο Μαραθώνιο της Ρόδου. Επίσης τέσσερις συνεχόμενες χρονιές νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 10.000 μέτρα (2012, 2013, 2014 και 2015). Του Γιώργου Μενή, του ελπιδοφόρου με Συριανή καταγωγή δρομέα. Πρόσφατα μάλιστα κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα Ελλήνων και Ελληνίδωνδρομέων, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα

Μείνετε συντονισμένοι

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X