Running-Magazine-Logo

Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος – Αγώνας δρόμου SNFCC RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον – Τρίτη 23 Ιουνίου

snfcc run 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Τρίτη 23 Ιουνίου, με αφορμή την Ολυμπιακή Ημέρα, η Αθήνα «τρέχει προς το Μέλλον», συμμετέχοντας στο βραδινό Αγώνα Δρόμου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων, με τίτλο «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος».

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου SNFCC RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον”, θα δοθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), με τη δύση του ηλίου (στις 20:51), και μέσω μίας διαδρομής που θα περάσει από το κέντρο της Αθήνας και τη Λεωφόρο Συγγρού, οι δρομείς θα τερματίσουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, εντός του εργοταξίου του ΚΠΙΣΝ.

Το ΚΠΙΣΝ προσκαλεί δρομείς από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, τερματίζοντας όλοι μαζί στο νέο πάρκο της πόλης μας.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας έχει μη αγωνιστικό χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό την επιβράβευση της προσπάθειας, της συμμετοχής και του τερματισμού όλων των δρομέων.

Οι συμμετοχές στον αγώνα είναι περιορισμένες στον συμβολικό αριθμό των 2.016 δρομέων, τη χρονιά-ορόσημο παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ειδικό ιστότοπο του SNFCCRUN, www.snfccrun.org, μέχρι να συμπληρωθεί ο συμβολικός αριθμός συμμετοχών.

Ο αγώνας υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εορτάζοντας την Ολυμπιακή Ημέρα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ. Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνας έχει η MKΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

ü Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση και έχουν κάνει εγγραφή μέσω του ιστότοπου www.snfccrun.org. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

ü Δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε ηλικιακές κατηγορίες.

ü Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα πάρουν αριθμό συμμετοχής, αναμνηστική τσάντα και T-shirt για τον αγώνα.

ü Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο εκκίνησης τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης. Ο προαύλιος χώρος του

Σταδίου θα είναι ανοιχτός για την υποδοχή και ενημέρωση των δρομέων από τις 18:00.

ü Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου θα γίνεται από το Περίπτερο της Διοργάνωσης που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Συγκεκριμένα, οι ώρες λειτουργίας του περιπτέρου:

  • Πέμπτη 18 Ιουνίου – Παρασκευή 19 Ιουνίου, από τις 17:30 έως 21:00
  • Σάββατο 20 Ιουνίου, από τις 17:30 έως 23:00
  • Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις 10:00 έως 18:00
  • Δευτέρα 22 Ιουνίου, από τις 17:30 έως 21:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Αγώνα Δρόμου, τον χάρτη της διαδρομής που θα ακολουθηθεί και τους κανόνες συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.snfccrun.org.

Αναφορικά με τις τετραήμερες εκδηλώσεις «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος», υπενθυμίζεται πως, καθώς ο χώρος του ΚΠΙΣΝ είναι ακόμα υπό κατασκευή, ισχύουν κανόνες ασφαλείας (δείτε αναλυτικά: www.SNFCC.org/countdown). Επίσης, για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων, υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στον χώρο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Ωστόσο, το προσωπικό και οι συνεργάτες του ΚΠΙΣΝ θα βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο για να παρέχουν στο κοινό οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστεί, φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία όλων των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» μπορείτε να επισκεφθείτε το

http://www.snfcc.org/countdown/.

Σχετικά με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) (www.SNF.org) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού και της κοινωνικής πρόνοιας. Το Ίδρυμα ενισχύει οργανισμούς που προβλέπεται να προσφέρουν αισθητά, διαχρονικά και θετικά αποτελέσματα στην κοινωνία και έχουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση. Το ΙΣΝ στηρίζει ενεργά προγράμματα που συμβάλλουν στην σύμπραξη φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

Από το 1996 μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει διαθέσει συνολικά €1,23 δισεκατομμύρια ($1.59 δισεκατομμύρια), μέσω 3.020 δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε 111 κράτη ανά τον κόσμο.

Το 2012 και το 2013, το Ίδρυμα ανακοίνωσε δύο νέες πρωτοβουλίες – συνολικού ύψους €100.000.000 ($130.000.000) εκάστη, ως συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κοινωνικοοικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία του 2012, η οποία έχει ολοκληρωθεί, αποσκοπούσε στην άμεση ανακούφιση των δυσμενών συνεπειών της εντεινόμενης κρίσης, ενώ η πρωτοβουλία του 2013 έχει ως στόχο την αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας των νέων, σκοπεύοντας στην δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και νέων ευκαιριών για τη νέα γενιά.

Η μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του Ιδρύματος (€566 εκατομμύρια/$796 εκατομμύρια) είναι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2016. Σχεδιασμένο από τον Renzo Piano, περιλαμβάνει τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Το ΚΠΙΣΝ αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ιδρύματος στο μέλλον της χώρας, καθώς και μοχλό σημαντικής βραχυπρόθεσμης και μεσοπρόθεσμης οικονομικής ανάπτυξης.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X