Running-Magazine-Logo

Vari Sports Club – Ένα MegaGym στα Νότια Προάστια

vari sports club

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

7 στρέμματα γης σίγουρα δεν είναι λίγα. Το Vari Sports Club τα εκμεταλλεύτηκε μέχρι και το τελευταίο τετραγωνικό δημιουργώντας ένα τεράστιο αθλητικό κέντρο- γυμναστήριο.

Ξεκίνησε από το 2004 και σήμερα είναι ίσως το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της Νότιας Αττικής. Με την περιήγησή μας στους χώρους του συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ότι το φανταζόμασταν. Στην κεντρική αίθουσα λειτουργεί Health Bar με υγιεινές διατροφικές επιλογές και δικό του χώρο για να απολαύσετε την σαλάτα σας.

Στο ισόγειο βρίσκεται η αίθουσα με τους διαδρόμους (17 στο σύνολο με τηλεοράσεις), τα ελλειπτικά μηχανήματα και η αίθουσα με τα spinning bikes (ομαδικά προγράμματα με ποδήλατα). Καθώς ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο, βρίσκουμε την αίθουσα με τα βάρη και τα μηχανήματα. Επίσης, στον ίδιο όροφο, υπάρχουν ξεχωριστά δωμάτια για Personal Training (μία από τις πολλές υπηρεσίες του γυμναστηρίου) και για δόνηση (2 μηχανήματα Power Plate).

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται το γραφείο του διαιτολόγου, όπως επίσης και του ειδικευμένου γιατρού. Ενημερωθήκαμε από τον υπεύθυνο πως στον χώρο με τα όργανα πρόκειται να λειτουργήσει ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο ανιχνεύοντας τα δαχτυλικά αποτυπώματα του πελάτη, θα μπορεί να του υποδεικνύει ποιες ασκήσεις έχει να κάνει την συγκεκριμένη μέρα. Στον 2ο όροφο του γυμναστηρίου βρίσκονται τα αποδυτήρια (τα 2 από τα 6 συνολικά που έχει το γυμναστήριο), μία αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων (από τις 2 συνολικά) και ένας παιδότοπος για τους μικρούς επισκέπτες.

Το spa λειτουργεί σ’ έναν ξεχωριστό χώρο, με εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Σίγουρα ένα από τα πολλά must του club.

Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε μάλλον θα στεναχωρηθείτε…

Στον εξωτερικό χώρο του γυμναστηρίου συναντάμε τη μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα, στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια πληθώρα προγραμμάτων: * Ελεύθερη κολύμβηση * Personal Training κολύμβησης * Aqua aerobics * Scuba diving * Υδρομασάζ 6 ατόμων και πολλά ακόμα.

Προσπερνώντας την πισίνα θα βρεθείτε ανάμεσα στο γήπεδο του τένις και του beach volley. Εκεί λειτουργεί και η ακαδημία Easy Cruise της πρωταθλήτριας Έφης Σφυρρή, στον ίδιο χώρο επίσης διοργανώνονται και τουρνουά του δημοφιλούς αθλήματος. Στο κτίριο δίπλα ακριβώς από το γήπεδο βρίσκεται η 2η αίθουσα aerobic, ομολογουμένως μεγάλη και ευρύχωρη, που φιλοξενεί πολλά ομαδικά προγράμματα όπως: Yoga, πολεμικές τέχνες, ελληνικούς χορούς και το πρόγραμμα Pilates Reform, που δεν θα το βρείτε σε άλλο γυμναστήριο.

 

Το Vari Sports Club διαθέτει :

Eιδικά διαμορφωμένους και άνετους χώρους για:

  • ελεύθερα βάρη και σύγχρονα μηχανήματα Technogym. (750τ.μ.)
  • μηχανημάτα cardio- διάδρομοι-ποδήλατα-ελλειπτικά (200τμ. )

Ξεχωριστές αίθουσες για εξειδικευμένη γύμναση σε:

  • Κρεβάτια ΠΙΛΑΤΕΣ
  • Μηχανήματα POWER PLATE
  • SPINNING

Τέσσερις αυτοτελείς αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων (600τ.μ.)

  • Εργομετρικό κέντρο αξιολόγησης φυσικής κατάστασης
  • Άνετους χώρους αποδυτηρίων ανδρών και γυναικών
  • Χαμάμ-σάουνα-solarium

Ομαδικά μαθήματα γυμναστηρίου

 

ABS SOLUTION: Η άμεση και σίγουρη λύση για σφιχτούς και καλοσχηματισμενούς κοιλιακούς! Οι Personal Trainers του Vari Sports Club επιλέγουν για σας τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις και τις παρουσιάζουν, κάθε μέρα, σε ένα μοναδικό 25 λεπτό workout! DANS CONCEPT: Μάθε να χορεύεις στους ρυθμούς της House μουσικής καίγοντας θερμίδες.Take your chance to Dance. Τύπος Άσκησης: Αερόβια Δημιουργική Χορογραφία Ένταση: Υψηλή Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, εισαγωγή στις έννοιες του χορού, ευεξία, ψυχική ανάταση.

AQUA AEROBICS: Δυναμικό προγράμμα μέσα στο νερό που θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση κι εμφάνιση.  Mάθημα για τη μυική τόνωση όλου του σώματος. DYNAMIC VINYASA YOGA: Η λέξη Vinyasa σημαίνει “ροή” ή “σύνδεσμος”. Η μια κίνηση ρέει μέσα στην άλλη, η μια αναπνοή συνδέεται με την επόμενη, η παρουσία του μυαλού διαχέεται ανάμεσα στις στιγμές. Το Dynamic Vinyasa Yoga είναι μια δυναμική μορφή ενεργητικής άσκησης που γραμμώνει και τονώνει κάθε μυ του σώματος.

  AQUA FITNESS: Ενδυνάμωση, σύσφιξη και τόνωση για όλες τις μυϊκές ομάδες. Γίνεται συνδυασμός Aqua Yoga & Aqua Pilates. Ασφαλές και διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλους! FITBALLS: Πρόγραμμα ολοκληρωμένης προπόνησης με Fitballs, για τον κορμό και τα άνω άκρα.  Δίνεται έμφαση στην σταθεροποίηση του πυρήνα του σώματος και την ιδιοδεκτικότητα.  Προτείνετε ανεπιφύλακτα σε όλους και ιδίος σε ασκούμενους που ταλαιπωρούνται από χρόνιες παθήσεις στην σπονδυλική στήλη.

ART CONCEPT: Η απόλυτη ένωση της άσκησης με την τέχνη μέσα από κινήσεις εμπνευσμένες από τον κλασικό και σύγχρονο χορό, καθώς και τον χορό τζαζ με στόχο την αισθητική και χορευτική καλλιέργεια, την εκμάθηση βασικών χορευτικών κινήσεων, την απώλεια θερμίδων και την αύξηση των επιπέδων ευεξίας. Τύπος Άσκησης: Αερόβια Δημιουργική Χορογραφία Ένταση: Μέτρια προς Υψηλή Θερμίδες: 660 Αποτελέσματα: Αισθητική καλλιέργεια, εκμάθηση βασικών χορευτικών βημάτων και τεχνικών, κάψιμο λίπους, βελτίωση αερόβιας ικανότητας, ευεξία. HATHA YOGA: Το μάθημα βασίζεται στην ιδέα ότι το Yoga είναι ένας συνδυασμός αναπνοής και κίνησης συχρόνως, βασισμένος στην ευελιξία και τη δύναμη.  Η συνεχής ροή ασκήσεων με διάλλειμμα θα ενθουσιάσει όλους όσουσ θέλουν να μυηθούν στην yoga.

ATHLETE’S PERFORMANCE: Αθλητικό πρόγραμμα άσκησης για όλο το σώμα. Γυμναστείτε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά,  χρησιμοποιώντας εναλλακτικά τον εξοπλισμό της αίθουσας και το βάρος του σώματος σας, συνδυάζοντας μοναδικά τη μυϊκή ενδυνάμωση με την καρδιαναπνευστική άσκηση. Ιδανικό για όλους όσους αγαπούν την πραγματική προπόνηση! HIPS & ABS: Το πλέον ενδεδειγμένο πρόγραμμα για ασκούμενους που στοχεύουν στην άμεση βελτίωση των γλουτιαίων, των μηρών, των κοιλιακών και των ραχιαίων. Το πιο δημοφιλές ομαδικό πρόγραμμα, με την υπογραφή των κορυφαίων γυμναστών του Vari Sports Club.

BALANCED STRENGTH CONCEPT: Προπόνηση υψηλής έντασης με το βάρος του σώματος σε διαρκή ροή με ειδικά διαμορφωμένη μουσική επένδυση. Επιτυγχάνει άριστη μυϊκή συναρμόγη, τόνωση, ιδιοδεκτικότητα και ελαστικότητα. Τύπος Άσκησης: Προπόνηση με το βάρος του σώματος. Ένταση: Υψηλή Θερμίδες: 610 Αποτελέσματα: Άμεση βελτίωση μυϊκής συναρμογής, αύξηση δύναμης, αντοχής, βελτίωση ισορροπίας, ιδιοδεκτικότητας. INDOOR ROWING (Concept 2): Ο πρωταθλητής Πάνος Κοκκαλίδης παραδίδει δωρεάν μαθήματα τεχνικής “indoor rowing” στα νεά πολυβραβευμένα κωπηλατικά μηχανήματα της Concept 2. Η κωπηλασία γυμνάζει ταυτόχρονα όλο το σώμα, βελτιώνει την αντοχή και τη δύναμη, είναι ασφαλής και κατάλληλη για ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης, βελτιώνει την οστική πυκνότητα και προλαμβάνει την οστεοπόρωση! Γίνετε και εσείς μέλος του VSC Rowing Team σήμερα!

BODY ART: Ορθοσωμικό, θεραπευτικό και ατομικά προσαρμοσμένο, το Body Art συνδυάζει τη δύναμη και την ευκινησία σύμφωνα με το yin ‘n’ yang. Αναπνοή, επίγγνωση και ελευθερία κίνησης. BodyArt: έδω η δύναμη συναντάει τη συνειδητότητα. By Robert Steinbacher. KICK BOXING:Πρόκειται για τα πρώτα στάδια γνωριμίας με το εξειδικευμένο Fight Club. Η προπόνηση περιλαμβάνει κινήσεις από σύγχρονες και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες όπου μέσα από μια άσκηση μεγάλης έντασης, επιτυγχάνουμε εκτόνωση και πνευματική διαύγεια. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα σας συναρπάσει!

BODY STRENGTH: Πρόγραμμα ολοκληρωμένης εκγύμνασης του σώματος με τον βασικό εξοπλισμό (μπάρες, βαράκια, λάστιχα). Ιδανικό για αρχάριους ασκούμενους. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό, με προσαρμογές, για προχωρημένους ασκούμενους. LATIN ΧΟΡΟΙ: Μάθετε να χορεύετε όλα τα είδη latin και αφεθείτε στη μαγεία της πιο ερωτικής μουσικής! Νιώστε το πάθος και την ένταση που μόνο η latin μουσική μπορεί να προσφέρει, ιδρώστε και εκονωθείτε στο μέγιστο βαθμό.  Απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους.

BRAZILIAN BUTT: Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και εσύ τους πολυπόθητους βραζιλιάνικους γλουτούς!! Ακολούθησε το πλέον εξειδικευμένο πρόγραμμα που προσφέρει αποκλειστικά το Vari Sports Club και δες τα πόδια σου όπως φαντάζεσαι… Ψηλά οι γλουτοί, ψηλά η αυτοπεποίθηση!!! PILATES CONCEPT: Το απόλυτο μάθημα ευθυγράμμισης, ενδυνάμωσης έν τω βάθη και αποκατάστασης τραυματισμών. Εξειδικευμένη προπόνηση με τη χρήση στρώματος mat και small apparatus. Τύπος Άσκησης: Εναλλακτική Ένταση: Χαμηλή Θερμίδες: 390

CARDIO DANCE: Οι κορυφαίοι Dance aerobic Presenters του Vari Sports Club, χορογραφούν για εσάς, δίνοντας ένταση, ενέργεια και ρυθμό στην άσκηση σας! Να είστε συνεπής στο ραντεβού σας με την μουσική και την διασκέδαση! POWER CYCLING CONCEPT: Το απόλυτο ομαδικό πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τη χρήση ειδικών ποδηλάτων εσωτερικού χώρου. Υψηλή ένταση, δυνατή μουσική και μοναδικές διαδρομές με τη καθοδήγηση εξειδικευμένων instructors. Τύπος Άσκησης: Καρδιοαναπνευστική Ένταση: Υψηλή Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, βελτίωση αντοχής, ενδυνάμωση ποδιών – πυρήνα του σώματος.

CARDIO 4 ALL: Πρόγραμμα αερόβιας άσκησης με απλά βήματα, χωρίς συνδυασμούς, με άμεσο στόχο την καλύτερη δυνατή καρδιοαναπνευστική άσκηση.  Γνωρίστε το Aerobic, με ασφάλεια και σίγουρο αποτέλεσμα! STEP CONCEPT: Δυναμικοί συνδυασμοί βημάτων πάνω και κάτω από το Step που θα βελτιώσουν αισθητά την καρδιoναπνευστική σας κατάσταση και θα ανεβάσουν την διάθεσή σας στα ύψη. Τύπος Άσκησης: Αερόβια Δημιουργική Χορογραφία Ένταση: Υψηλή Θερμίδες: 690 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, αερόβιες προσαρμογές, ευεξία, ψυχική ανάταση.

CARDIO CONCEPT: Βασικά βήματα και συνδυασμοί σε υπέροχες χορογραφίες που σαν στόχο έχουν την αύξηση των καρδιακών παλμών, του μεταβολισμού και της θετικής ενέργειας.       Τύπος Άσκησης: Αερόβια Δημιουργική Χορογραφία  Ένταση: Υψηλή Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, ευεξία, ψυχική ανάταση. STRETCH CONCEPT: Το απόλυτο ομαδικό πρόγραμμα διατάσεων με τη χρήση του βάρους του σώματος. Με βασικό στοιχείο τη ροη της κίνησης και την ένταση της μουσικής επιτυγχάνει μυϊκή ευλυγισία, αρθρική ευκαμψία και μυϊκή συναρμογή. Οφέλη για τον ασκούμενο • Σωματική χαλάρωση • Ανακούφιση από στρες και ένταση • Αντιμετώπιση δυσκαμψιών • Αποφυγή βραχύνσεων • Βελτίωση μυϊκής ευλυγισίας • Βελτίωση αρθρικής ευκαμψίας • Μυϊκή συναρμογή

CORE CONCEPT: Χωρισμένο σε δύο ενότητες, γυμνάζει με μεγάλη ένταση κοιλιακούς στο πρώτο μισό και πόδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Επιτυγχάνει άμεση βελτίωση στους σταθεροποιητές μύες του σώματος και τα πόδια. Τύπος Άσκησης: Μυϊκή Ενδυνάμωση Κοιλιακών – Ποδιών Ένταση: Υψηλή Θερμίδες: 380 Αποτελέσματα: Μυϊκός σχηματισμός ποδιών – κοιλιακών, ενδυνάμωση πυρήνα του σώματος. TOTAL BODY CONCEPT: Το απόλυτο μάθημα μυϊκής ενδυνάμωσης  για ολόκληρο το σώμα με τη χρήση μπαρών, αλτήρων, ελαστικών αντιστάσεων και το βάρος του σώματος. Επιτυγχάνει αύξηση αερόβιας ικανότητας και ουσιαστική μυϊκή ενδυνάμωση. Τύπος Άσκησης: Μυϊκή Ενδυνάμωση Ένταση: Υψηλή Θερμίδες: 510 Αποτελέσματα: Μυϊκή ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, βελτίωση μυϊκής συναρμογής.

CROSS TRAINING CONCEPT: Κυκλική διαλειμματική προπόνηση πολύ υψηλής έντασης για πραγματικά γυμνασμένους ασκούμενους. Μεγάλη αύξηση του μεταβολισμού, καύση λίπους και μυϊκή τόνωση, τα άμεσα αποτελέσματά της. Μάθε τα όρια σου και ξεπέρασέ τα.  Τύπος Άσκησης: Αερόβια – Αντοχής Ένταση: Υψηλή Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, μυϊκή ενδυνάμωση, βελτίωση δύναμης – αντοχής. ZONE FUNCTIONAL TRAINING by THE CONCEPT:Ζήσε την εμπειρία της λειτουργικής κυκλικής προπόνησης που πραγματοποιείται στο νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Vari Sports Club, 240 τ.μ. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται σε 7 σταθμούς, διαρκεί 70 λεπτά και περιλαμβάνει 2-4 ασκούμενους ανά σταθμό, κάτω από την αυστηρή παρακολούθηση και καθοδήγηση προπονητών. Απόκτησε τέλεια φυσική κατάσταση, σώμα αθλητικό, δύναμη, αντοχή και ταχύτητα μέσα από μια σειρά επισκέψεων στο Functional Training Zone! Ανακάλυψε τα όρια σου και ξεπέρασε τα, ανέβασε την διάθεση και την ενέργεια σου στα ύψη συμμετέχοντας στο πιο Αθλητικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε ποτέ!

C.Y.B.A.: Control Your Body Alignment. Συνδυασμός Yoga, Fitness και Pilates, στον οποίο χρησιμοποιώντας το βάρος του σωματός μας γραμμώνονται οι μύς και βελτιώνουμε τη στάση μας.  Ανακαλύψτε τις ιδιότητες της ορθοσωμικής γυμναστικής! ZUMBA: Χορευτικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από τους Latin & international ρυθμούς.  Στην πράξη λίγο από salsa, merengue, samba, reggaeton, flamenco ακόμα και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται πάρτυ!
Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X