Running-Magazine-Logo

Studio 53 Athens στο Καλλιμάρμαρο – Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

studio 53 athens

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Πίσω από το Καλλιμάρμαρο, σ΄ ένα χώρο 200 τμ., ξεκινήσαμε το όνειρο ζωής μας. Φιλοσοφία μας, να υπηρετούμε την επιστήμη αυτή με σθένος, αγάπη προς τον άνθρωπο και με σεβασμό στον δημιουργό της πιο τέλειας μηχανής που έχει ποτέ υπάρξει πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, του ανθρώπινου οργανισμού, της ανθρώπινης οντότητας».

Για τους φίλους του Running Magazine και μόνο

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και κέρδισε εκπτωτικό κωδικό για 1 Week Pass για να δοκιμάσεις το Studio 53 Athens και 20% Έκπτωση σε περίπτωση που θέλεις να γραφτείς στο γυμναστήριο

Please wait...

Το studio53-athens αποτελεί ένα χώρο άσκησης και υγείας ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει άτομα ηλικίας 5 έως 105 ετών, άντρες, γυναίκες, παιδιά, άτομα υγιής και μη, γιατί πιστεύουμε πως η άσκηση με πρωταρχικό στόχο την υγεία, είναι δικαίωμα όλων!

Ασκήσεις με Ιμάντες
Ασκήσεις με Ιμάντες

“Εμείς με αρωγό την γνώση και τη διάθεση για περαιτέρω μάθηση στην επιστήμη της Φυσικής Αγωγής, διαθέτουμε την τεχνογνωσία να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους όλων των κατηγοριών”

Στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες, τον πρώτο Έλληνα Ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμο, το Σπύρο Λούη, πάνω στο λόφο του Μέτς, πίσω από αυτόν τον ιερό αρχαίο χώρο, συστάθηκε το STUDIO 53, Athens’.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Studio 53 Athens
Το πρόγραμμα του Studio 53 Athens

 

“Σκοπός μας και όνειρο μας είναι να αναβιώσουμε την αρχή αυτή ξανά, με αγάπη για την επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και με τον μέγιστο θαυμασμό και ταπεινότητα, στο απόλυτο και τελειότερο ον ……. τον άνθρωπο!!!”

Studio 53 Athens

Διεύθυνση : Αρχιμήδους 53 , Μετς – Αθήνα

Τηλ Επικοινωνίας : 213 033 5867

[justified_image_grid preset=11]

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X