Running-Magazine-Logo

Run Greece 2015 – Σάββατο 17 Μαίου| Καστοριά

run greece 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Περιγραφή Διαδρομών Ημιμαραθωνίου Δρόμου Καστοριάς και Aγώνων 5χλμ &10χλμ

Ημιμαραθώνιος (21.100μ)

 

Διαδρομή: Η εκκίνηση των αθλητών θα λάβει χώρα μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην οδό Μ. Αλεξάνδρου. Οι δρομείς θα διασχίσουν τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Ορεστιάδας, θα αφήσουν πίσω τους το γραφικό Ντόλτσο και την πόλη της Καστοριάς, θα περάσουν από το Νοσοκομείο και τη Σπηλιά του Δράκου. Συνεχίζοντας προς την ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας (Μονή του 11ου αιώνα) θα διασχίσουν την οδό Σουγαρίδη κατευθυνόμενοι στον Ναυτικό Όμιλο και θα μπουν ξανά στην πόλη στο ύψος της Λεωφόρου Νίκης έχοντας στο αριστερό τους χέρι την παραδοσιακή γειτονιά Απόζαρι. Θα φτάσουν στη συνέχεια στην Πλατεία Μακεδονομάχων, θα περάσουν την οδό 11ης Νοεμβρίου, θα μπουν στην Μ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, θα στρίψουν στον κόμβο προς την Λεωφόρο των Κύκνων, όπου θα γίνει αναστροφή στο ύψος του πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Καστοριάς, για να επιστρέψουν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συνεχίζοντας για τη 2η στροφή, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή εκτός του κομματιού της Λεωφόρου των Κύκνων. Οι οι αθλητές-τριες θα τερματίσουν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Αγώνας 10χλμ

Διαδρομή: Η εκκίνηση των αθλητών θα δοθεί μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Μ. Αλεξάνδρου. Οι δρομείς θα διασχίσουν τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Ορεστιάδας, θα αφήσουν πίσω τους το γραφικό Ντόλτσο και την πόλη της Καστοριάς, θα περάσουν από το Νοσοκομείο και τη Σπηλιά του Δράκου. Συνεχίζοντας προς την ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας (Μονή του 11ου αιώνα) θα διασχίσουν την οδό Σουγαρίδη κατευθυνόμενοι στον Ναυτικό Όμιλο και θα μπουν ξανά στην πόλη στο ύψος της Λεωφόρου Νίκης έχοντας στο αριστερό τους χέρι την παραδοσιακή γειτονιά Απόζαρι. Θα φτάσουν στη συνέχεια στην Πλατεία Μακεδονομάχων, θα περάσουν την οδό 11ης Νοεμβρίου, θα μπουν στην Μ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς θα στρίψουν στον κόμβο προς την Λεωφόρο των Κύκνων και θα κάνουν αναστροφή στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου, για να επιστρέψουν και να τερματίσουν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Αγώνας 5χλμ

Διαδρομή: Η εκκίνηση των αθλητών θα δοθεί στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας (απέναντι από την είσοδο του πάρκιγγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς) επί της Λεωφόρου των Κύκνων. Οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή στο ύψος του πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, θα διασχίσουν τη Λεωφόρο των Κύκνων από το άλλο ρεύμα φθάνοντας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, θα συνεχίσουν στο αριστερό ρεύμα της Μ. Αλεξάνδρου, θα εισέλθουν στην οδό Ορεστιάδας και φτάνοντας στο ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου (Ντολτσό) θα κάνουν αναστροφή. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουν στο αριστερό ρεύμα της οδού Ορεστιάδας, θα βγουν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και θα τερματίσουν μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες της πόλης της Καστοριάς (Ημιμαραθώνιος, Αγώνες 5 & 10χλμ και Αγώνας Παιδιών) θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο κτίριο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ το Σάββατο 16 Μαίου 2015 από τις 10.00 έως τις 20.00.

 

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού και του πακέτου συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 16 Μαίου 2015 τις παραπάνω ώρες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, πχ. διαβατηρίου, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) και/ή η επίδειξη του email με τον αριθμό συμμετοχής τους για όσους δρομείς έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email).

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X