Running-Magazine-Logo

Puma City Run Kifisia 2015 – Η Puma τρέχει στην Κηφισιά – 24 Μαίου 2015

puma city run 2015 kifisia

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η Puma κάνει εκκίνηση 24 Μαίου με τα Puma City Run 2015 στην Κηφισιά ( Puma City Run Kifisia 2015 )

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς και η αθλητική εταιρεία Puma συνδιοργανώνουν τους αγώνες δρόμουKifisia Puma City Run. Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη περσινή διοργάνωση η οποία είχε πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, τα Puma City Runs έρχονται ανανεωμένα προσθέτοντας έναν ακόμα αγώνα στο αγωνιστικό πρόγραμμα, αυτόν του Ημιμαραθώνιου, ο οποίος θα διεξαχθεί στους καταπράσινους δρόμους της Κηφισιάς σε μία διαδρομή 10.548 μ. (δύο στροφές)

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαΐου στην Κηφισιά και εκτός από τον Ημιμαραθώνιο θα περιλαμβάνει αγώνες 10 και 5 χλμ. καθώς και αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά. Η σειρά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση σωματείων και ιδρυμάτων που δρουν στις αντίστοιχες περιοχές. Στην Κηφισιά μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης των  αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ KIFISIA PUMA CITY RUN  KIFISIA #IGNITEKifisiaΑΓΩΝΑΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κατάστημα PUMA Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 242 & Παναγίτσας)

Ώρα εκκίνησης: 08:30 π.μ.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας (νερό) κάθε 3,5 χλμ. και στον τερματισμό

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να συμπληρώσουν την πρώτη στροφή σε χρόνο μικρότερη της 1,5 ώρας και τον αγώνα σε χρόνο κάτω των 3:00. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής: 9 ευρώ

Διαδρομή Puma City Run Kifisia 2015 10K & Half Marathon
Διαδρομή Puma City Run 2015 - 10K & Half Marathon
Διαδρομή Puma City Run 2015 – 10K & Half Marathon
ΑΓΩΝΑΣ 10 χλμ.Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κατάστημα PUMA Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 242 & Παναγίτσας)

Ώρα εκκίνησης: 08:30 π.μ.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας (νερό) κάθε 3,5 χλμ. και στον τερματισμό

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την απόσταση των 10 χλμ. σε χρόνο κάτω των 1:40. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

ΑΓΩΝΑΣ 5 χλμ.Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κατάστημα PUMA Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 242 & Παναγίτσας)

Ώρα εκκίνησης: 08:20 π.μ.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας (νερό) κάθε 2,5 χλμ. και στον τερματισμό

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα:  Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την απόσταση των 5 χλμ. σε χρόνο κάτω των 50 λεπτών. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Διαδρομή Puma City Run Kifisia 2015 – Διαδρομή 5k

Διαδρομή Puma City Run 2015 - 5K
Διαδρομή Puma City Run 2015 – 5K
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΣημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κατάστημα PUMA Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 242 & Παναγίτσας)

Ώρα εκκίνησης: 09:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά μέχρι και 14 ετών. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής .

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Σε όσους τερματίσουν θα τους δοθεί αναμνηστικό Μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Όσοι ολοκληρώσουν την εγγραφή τους (ηλεκτρονική δήλωση και πληρωμή) μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαΐου, θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους. Οι δρομείς θα έχουν και στη συνέχεια τη δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαΐου (με παραλαβή αριθμού συμμετοχής χωρίς το όνομα)

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει το Σάββατο 23/5/2015 από ώρα 11:00 έως 17:00 στην Κηφισιά (Λ. Κηφισιάς 242 & Παναγίτσας) στο κατάστημα PUMA.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X