Running-Magazine-Logo

Gym Tonic Γλυφάδα – Ένα υπερσύγχρονο megagym στα Νότια Προάστια

Gym Tonic 6

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Γυμναστήρια για Δρομείς :  Βάζουμε το Gym Tonic της Γλυφάδας στο Μικροσκόπιο
Από το 1992, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο GYM TONIC, καλύπτει με συνέπεια όλες τις ανάγκες για τη γυμναστική και την ευεξία των κατοίκων της Γλυφάδας και της ευρύτερης περιοχής της και υπηρετεί υπεύθυνα το ευ ζην τους σε κτηριακές εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ.

Το GYM TONIC , το απόλυτο wellness και fitness club των νοτίων προαστίων, σου προσφέρει όλα τα συστατικά. Εσύ απλά δημιουργείς την απόλυτα προσωπική σου συνταγή για τη ζωή σου.

  • Οι χώροι γυμναστικής του GYM TONIC και GYM TONIC Pilates Studio είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα και στελεχωμένοι με άριστα εκπαιδευμένους γυμναστές.
  • Οι extra υπηρεσίες, Insider Apps™, του GYM TONIC χρησιμοποιούν πρωτοποριακές προπονητικές μεθόδους και εξοπλισμό και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κρατούν το ενδιαφέρον σου ενεργό.
  • Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες, Fitness HACKS™, του GYM TONIC είναι σχεδιασμένες ειδικά γι’ αυτούς που θέλουν συγκεκριμένα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Οι υπηρεσίες Wellness του GYM TONIC θα σε ξεκουράσουν, θα σε χαλαρώσουν και θα σε αναζωογονήσουν.
Gym Tonic Γλυφάδα – Κατηγορίες Εκγύμνασης
FITNESS & WEIGHTS

O χώρος Fitness & Weights του Gym Tonic αποτελείται από 500 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένα με τα καλύτερα και ποιοτικότερα μηχανήματα δύναμης της εταιρείας TECHNOGYM (σειρά SELECTION), με την σειρά ελεύθερων μηχανών PURE STRENGTH και με μια μεγάλη ποικιλία ελευθέρων βαρών. Οι άριστα εκπαιδευμένοι γυμναστές μας είναι συνεχώς παρόντες στον χώρο Fitness & Weights για να σου προσφέρουν προπονητική καθοδήγηση και να εξασφαλίσουν ότι η εκγύμνασή σου είναι ποιοτική και ασφαλής.

Στόχος του Gym Tonic είναι η επίτευξη των προπονητικών σου στόχων μέσα από την συνεχή παρακολούθηση του προγράμματός σου και την υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό μας.

CARDIO THEATRE

Στα απλόχωρα 200 τ.μ. του υπερσύγχρονου Cardio Theatre στο Gym Tonic μπορείς να χρησιμοποιήσεις για την προθέρμανσή σου ή για την αερόβια άσκησή σου 24 διαδρόμους, 6 ποδήλατα, 5 ελλειπτικά και 2 wave machineς. Όλα τα ηλεκτρονικά μηχανήματα του Cardio Theatre είναι της γνωστής εταιρείας TECHNOGYM και είναι εξοπλισμένα με οθόνες αφής και ατομική τηλεόραση. Έτσι, η προπόνησή σου εκτελείται ευχάριστα και με ασφάλεια κάτω από την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των γυμναστών μας.

Μάθε να περπατάς και να τρέχεις σωστά, γύμνασε το καρδιοναπνευστικό σύστημα και το σώμα σου, απόκτησε αερόβια αντοχή, κάψε θερμίδες και λίπος και ξέχασε το στρες στο Cardio Theatre του Gym Tonic. Παράλληλα, διασκέδασε απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου πρόγραμμα στη τηλεόραση ή άκουσε τη μουσική που προτιμάς.

[justified_image_grid preset=11]

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Gym Tonic προσφέρει τα περισσότερα σε αριθμό αλλά και την μεγαλύτερη ποικιλία από Ομαδικά Προγράμματα στην Ελλάδα. Τα Ομαδικά Προγράμματα έχουν δημιουργηθεί και εκτελούνται από γυμναστές/instructors που είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι και διεξάγονται σε 3 αίθουσες που διαθέτει το γυμναστήριο και είναι πλήρως εξοπλισμένες με τα απαραίτητα αξεσουάρ προπόνησης. Έτσι, με τα Ομαδικά Προγράμματα του Gym Tonic έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Με τις πάνω από 600 ώρες μαθημάτων τον μήνα σε Ομαδικά Προγράμματα, είμαστε σίγουροι ότι θα κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον σου και ότι τα αποτελέσματα στο σώμα σου θα είναι παραπάνω από εμφανή σε λίγες εβδομάδες!

Παρακάτω παραθέτουμε περιληπτικές περιγραφές για τα Ομαδικά Προγράμματά μας. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνονται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των Ομαδικών Προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε Ομαδικού Προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο Ομαδικό Πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση. Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο Gym Tonic.

Προγράμματα Gym Tonic

programmata gym tonic 5

programmata gym tonic 4

programmata gym tonic 3

programmata gym tonic 2

programmata gym tonic 1

 

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X