Running-Magazine-Logo

Energizer Night Run – Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 – Αθήνα

Energizer Night Run 2

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Στις 20 Ιουνίου στις 21.30, η Αθήνα θα «γεμίσει τις μπαταρίες της», καθώς 7.000 δρομείς θα τρέξουν στο 4ο Energizer Night Run ενισχύοντας το φιλανθρωπικό έργο της UNICEF.

Νέο : Αποτελέσματα Energizer Night Run 2015

 

Πάρε κι εσύ μέρος στον κορυφαίο νυχτερινό αγώνα και βοήθησέ μας να φωτίσουμε τους δρόμους της πόλης με τη θετική μας ενέργεια!

Ο πιο φωτεινός αγώνας της πόλης επιστρέφει! Το Energizer Night Run θα πραγματοποιηθεί για 4η φορά στο κέντρο της Αθήνας με το όριο συμμετοχής να φτάνει τις 7.000 προκαλώντας ακόμα περισσότερους δρομείς.

DSC_4830

Ο αγώνας που έχει αφήσει ιστορία και έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 8.500 δρομείς στις 3 πρώτες διοργανώσεις του επιστρέφει την Κυριακή 20 Ιουνίου με εκκίνηση και τερματισμό έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο περνώντας από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Η απόσταση του αγώνα είναι τα 5 χλμ. ενώ όλοι οι δρομείς φορούν τους φακούς κεφαλής τηςEnergizer φωτίζοντας την πόλη.

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της Energizer και συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτιμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίνων (ΟΠΑΝΔΑ) ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει και πάλι η All About Running.

Το 4ο Energizer Night Run θα στηρίξει φέτος με τα έσοδά του το φιλανθρωπικό έργο της UNICEF, η οποία εργάζεται για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ: http://www.nightrun.gr/

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X