Running-Magazine-Logo

Η σημασία της πρωτεΐνης στον οργανισμό μας

dromeas ginaika ekkinisi

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Στο καθημερινό οπλοστάσιο της διατροφής μας, υπάρχουν διάφορα τρόφιμα και ουσίες, που πρέπει να λαμβάνονται σε μεγάλες ποσότητες, προσφέροντας σημαντικά στοιχεία στον οργανισμό μας.

Οι πρωτεΐνες είναι ένα από αυτά τα στοιχεία, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του οργανισμού μας, ο οποίος τις μετατρέπει σε ενέργεια. Χρησιμοποιούνται για να σχηματίσουν δομές από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο, μαζί με τους μύες.

Έτσι όπως χρειαζόμαστε δηλαδή τους υδατάνθρακες, τις βιταμίνες, τα υγιή έλαια έτσι χρειαζόμαστε και τις πρωτεΐνες , οι οποίες παράλληλα με μία ισορροπία στην διατροφή, δημιουργούν ένα υγιές σώμα.

Τι προσφέρουν οι πρωτεΐνες στον οργανισμό μας;

  1. Διατηρούν και αναπληρώνουν τις ήδη υπάρχουσες πρωτεΐνες του οργανισμού μας
  2. Συμμετέχουν στην σύνθεση διαφόρων απαραίτητων στοιχείων και ενώσεων, όπως ένζυμα, ορμόνες κ.α.

Συμπληρώματα πρωτεϊνών και αθλητισμός

Παρά τον σημαίνοντα ρόλο που παίζουν στην υγεία, είναι άκρως σημαντικές και για τους μύες, όσον αφορά τα άτομα που προπονούνται και θέλουν να βλέπουν αποτελέσματα στο «χτίσιμο» του σώματός τους και στις επιδόσεις τους.

Έτσι λοιπόν μέρος από τις πρωτεΐνες, έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε συνθέσεις οι οποίες πουλιούνται στο εμπόριο σαν συμπληρώματα διατροφής. Αν λοιπόν ο αθλούμενος τις καταναλώσει πριν την προπόνηση ή μετά, τα επιθυμητά αποτελέσματα έρχονται πιο γρήγορα και πιο σωστά.

Το PharmacyOutlet, υπενθυμίζοντάς σας τον βασικό ρόλο που παίζουν στην διατροφή μας, σας προτείνει 3 προϊόντα- συμπληρώματα διατροφής  τα οποία επιτρέπουν στα μυϊκά σας κύτταρα να λειτουργούν καλύτερα, επιτρέποντάς σας τα καλύτερα αποτελέσματα.

                            Solgar – Whey Τo Go Protein Chocolate Powder

Οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που δεν παίρνουν με την καθημερινή τους διατροφή τα απαραίτητα στοιχεία, την λαμβάνουν για να θωρακίσουν γρηγορότερα το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δραστηριότητάς τους.

                     Zipvit Sport – ZV9 Protein Recovery Bar Σοκολάτα Καραμέλα

Μετά την προπόνηση, μπορείτε να την λάβετε σαν ένα άψογο πρωτεϊνούχο σνακ, το οποίο βοηθάει στην αποκατάστασή των μυών σας. Περιέχει μείγμα από βιταμίνες και προσφέρει μία υπέροχη γεύση.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X