Running-Magazine-Logo

Αεροδρόμιο για δρομείς στο Tokyo – Τρέχεις για την πτήση

aerodromio dromeis tokyo

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Στο διεθνές αεροδρόμιο Narita, στο Tokyo της Ιαπωνίας, πρόσφατα άνοιξε ένα νέο terminal του οποίου ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του είναι το όνειρο κάθε δρομέα. Αντί λοιπόν για κυλιόμενους διαδρόμους, όπως έχουν τα περισσότερα αεροδρόμια, έχει μπλε και άσπρους διαδρόμους στίβου ώστε να ενθαρρύνει μια φυσιολογική ροή κίνησης των επιβατών σε όλο το terminal.

Ο προϋπολογισμός για την κατασκευή του ήταν περίπου ο μισός από το συνηθισμένο ποσό. Για να μειωθεί το κόστος, επιλέξαμε να μην εγκαταστήσουμε τους κλασικούς κυλιόμενους διαδρόμους ή σε φωτεινές σημάνσεις. Αντιθέτως, θέλαμε να προσφέρουμε μια συναρπαστική εμπειρία σε κάθε ταξιδιώτη, εφαρμόζοντας διαδρόμους τρεξίματος σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται στον στίβο και προσθέσαμε σημάνσεις για καθοδήγηση”, αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο website του terminal.

Το terminal αυτό κατασκευάστηκε ειδικά μεταφορείς χαμηλού κόστους από μια δημιουργική κατασκευαστική ομάδα που ονομάζεται PARTY. Ο σχεδιασμός του έγινε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύσει ταξιδιώτες με χαμηλό κόστος. Αν και, με το Tokyo να έχει αναλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, το αεροδρόμιο αυτό θα προσελκύσει επίσης και αθλητές και δρομείς του στίβου από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα εκτιμήσουν ένα μικρό ζέσταμα μετά από μια μεγάλη πτήση.

[justified_image_grid preset=11]

 

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X