Running-Magazine-Logo

O Αγώνας Δρόμου που κλέβει την παράσταση στις Αρχές Μαίου

runner

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το ομορφότερο μέρος στον πλανήτη θα φιλοξενήσει έναν εξαιρετικό αγώνα δρόμου

Santorini Experience 1 – 3 Μαΐου στη Σαντορίνη

Η απόλυτη αθλητική εμπειρία έρχεται σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, τη Σαντορίνη, στις 01-03 Μαΐου 2015!

Ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον βραβευμένο Όμιλο της Active Media διοργανώνουν το «Santorini Experience» το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το τρέξιμο και η κολύμβηση.

 Εγγραφές στο επίσημο Website του Santorini Experience εδώ

Λάτρεις του αθλητισμού θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά τις μοναδικές διαδρομές που έχουν χαράξει οι διοργανωτές, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο γραφικά νησιά της χώρας μας. Την Παρασκευή 1 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες τρεξίματος στην Περίσσα. Το Σάββατο 2 Μαΐου, θα διεξαχθεί κολυμβητικός αγώνας 1,5 μιλίου από το ηφαίστειο προς το παλιό λιμάνι, ενώ το πρόγραμμα του «Santorini Experience» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Μαΐου όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά, τις διαδρομές των 21,1 χλμ. (ημιμαραθώνιος), 10 χλμ. και 5 χλμ.

santorini experience cover

 

Μείνε συντονισμένος για όλα τα νέα του Santorini Experience 2015 από τον επίσημο , αποκλειστικό χορηγό επικοινωνίας στα δρομικά site – Running Magazine

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X