11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Στις 3 Μαΐου διεξάγεται ο 35ος Goodlife Fitness Μαραθώνιος στο Toronto.

Ο Μαραθώνιος Goodlife fitness στο Toronto έχει αγώνες για όλους. Στις 3 Μαΐου, στην πόλη του Τορόντο θα διεξαχθούν αγώνες των 5 km, ημιμαραθωνίου και μαραθωνίου αλλά και άλλα relay events. Ο μαραθώνιος, ημιμαραθώνιος και τα relay έχουν αφετηρία στην πλατεία Mel Lastman στο North York και τερματίζουν στο Ontario Place ενώ τα 5 km έχουν αφετηρία και τερματίζουν στο Ontario Place.

goodlife180

Οι διαδρομές είναι γρήγορες, γραφικές και κυρίως κατηφόρα. Πρόκειται για μια καταπληκτική ευκαιρία να γνωρίσεις την πόλη του Toronto και πολλές γειτονιές γύρω από αυτό, τρέχοντας.

Η έκθεση ξεκινάει την Παρασκευή, 1η Μαΐου (12:00 – 19:00) και ξανά το Σάββατο, 2 Μαΐου (09:00 – 17:00) στον εκθεσιακό χώρο του Direct Energy Center. Οι online εγγραφές κλείνουν τα μεσάνυχτα της 29ης Απριλίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν τεχνικό μπλουζάκι και το προσαρμοσμένο bib τους, ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα πάρουν μετάλλιο. Οι συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο που θα τερματίσουν, θα πάρουν μεγάλο μετάλλιο με το λογότυπο του Goodlife Fitness Marathon. Για εγγραφές εδώ