Running-Magazine-Logo

Goodlife Fitness Toronto Marathon

torronto

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Στις 3 Μαΐου διεξάγεται ο 35ος Goodlife Fitness Μαραθώνιος στο Toronto.

Ο Μαραθώνιος Goodlife fitness στο Toronto έχει αγώνες για όλους. Στις 3 Μαΐου, στην πόλη του Τορόντο θα διεξαχθούν αγώνες των 5 km, ημιμαραθωνίου και μαραθωνίου αλλά και άλλα relay events. Ο μαραθώνιος, ημιμαραθώνιος και τα relay έχουν αφετηρία στην πλατεία Mel Lastman στο North York και τερματίζουν στο Ontario Place ενώ τα 5 km έχουν αφετηρία και τερματίζουν στο Ontario Place.

goodlife180

Οι διαδρομές είναι γρήγορες, γραφικές και κυρίως κατηφόρα. Πρόκειται για μια καταπληκτική ευκαιρία να γνωρίσεις την πόλη του Toronto και πολλές γειτονιές γύρω από αυτό, τρέχοντας.

Η έκθεση ξεκινάει την Παρασκευή, 1η Μαΐου (12:00 – 19:00) και ξανά το Σάββατο, 2 Μαΐου (09:00 – 17:00) στον εκθεσιακό χώρο του Direct Energy Center. Οι online εγγραφές κλείνουν τα μεσάνυχτα της 29ης Απριλίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν τεχνικό μπλουζάκι και το προσαρμοσμένο bib τους, ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα πάρουν μετάλλιο. Οι συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο που θα τερματίσουν, θα πάρουν μεγάλο μετάλλιο με το λογότυπο του Goodlife Fitness Marathon. Για εγγραφές εδώ

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X