11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ποιο είναι το σωστό παπούτσι για τρέξιμο για να καλύψει τις ανάγκες σου; Το πέλμα και η ανατομία ποδιού είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο. Αυτό αυτόματα κάνει τις επιλογές σου στα παπούτσια για τρέξιμο πιο ιδιαίτερες.

 

Το online κατάστημα Pulse100 προτείνει running παπούτσια για τον άντρα, την γυναίκα και το παιδί

ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ MIZUNO WAVE CREATION 16

mizuno wave creation 16

 

Παπούτσι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες σου στην άσφαλτο. Είναι σχεδιασμένο με την αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας Mizuno. Μία δοκιμή θα σε πείσει! Δες περισσότερα ανδρικά παπούτσια  για τρέξιμο με ένα κλικ.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ SAUCONY KINVARA 5

saucony kinvara 5

Για γυναίκες που αγαπούν το τρέξιμο στην άσφαλτο, αυτό το παπούτσι θα γίνει η καλύτερη επιλογή. Μαλακό στα σημεία που πρέπει και προστατευτικό με ανθεκτικά και κατάλληλα υλικά για να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις συνθήκες. Αγοράστε το, εδώ σε τιμή που κάνει την διαφορά.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL LIGHTPLAY PS

asics

Ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς αθλητές, βασισμένο στις αρχές της σωστής ανατομίας για το ευαίσθητο και ακόμα όχι ολοκληρωμένα διαμορφωμένο παιδικό πόδι. Είναι μαλακό και άνετο, κρατώντας το πόδι σταθερό κατά την διάρκεια του τρεξίματος….ή του παιχνιδιού μέχρι τελικής πτώσης.

 

Tips

  1. Είναι πολύ σημαντικό να αλλάζεις παπούτσι κάθε 500 – 650 χιλιόµετρα χρήσης ( ενδεικτικές τιμές ). Κράτησε σημειώσεις για τις αποστάσεις που διανύεις κάθε μέρα.
  2. Μόλις τα προμηθευτείς είναι πολύ βασικό να τρέξεις μία μικρή σχετικά απόσταση, για να αποφύγετε τις φουσκάλες και για να πάρουν την φόρμα του ποδιού σου.

Ευχαριστούμε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα Pulse 100