Running-Magazine-Logo

Δρομέας Ξέσπασε : Σταμάτησα και έκανα 5 φορές εμετό

runner crying

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Αμερικανός Μεμπ Κεφλεζίνγκι δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο μαραθώνιο της Βοστόνης. Ένα λάθος υγρό τον έβγαλε εκτός διεκδίκησης και τον ανάγκασε να βάλει τα κλάματα λίγο πριν τον τερματισμό.

Στις 5 Μαΐου, ο γεννημένος στην Ερυθραία Κεφλεζίνγκι, θα γίνει 40 ετών.

Ήθελε πολύ να κάνει δώρο στον εαυτό του, μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη στον μαραθώνιο της Βοστόνης.

«Πέρσι ήταν ένας επικός αγώνας. Μία επική στιγμή για τη Βοστόνη, για τις ΗΠΑ και για ολόκληρο τον κόσμο. Είχα την ελπίδα να επαναλαβω το έπος φέτος, όμως μόλις έφτασα στο 38ο χιλιόμετρο όλα έγιναν δύσκολα. Ήπια ένα υγρό το οποίο δεν κατέβαινε από το λαιμό μου. Εκεί τη στιγμή οι υπόλοιποι δρομείς έκαναν την κίνηση τους και αποκόπηκαν.

Δεν μπόρεσα να ακολουθήσω.

Αναγκάστηκα να σταματήσω πέντε φορές για να κάνω εμετό. Μόλις έφτασαν στην τελική ευθεία δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα (όπως ακριβώς έκανε και πέρσι, αλλά από χάρα)» δήλωσε μετά τον τερματισμό ο Κεφλεζίνγκι ο οποίος ετοιμάζεται να πάει σε περιοδεία για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Μεμπ για τους θνητούς».

Στα πλάνα του δεν υπάρχει προς το παρόν αγώνας. «Θέλω να τρέξω σε έναν μαραθώνιο το φθινόπωρο και μάλλον θα είναι στη Νέα Υόρκη την 1η Νοεμβρίου και στις 13 Φεβρουαρίου θα αγωνιστώ στα τράιαλς του Λος Άντζελες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο» δήλωσε ο περσινός ήρωας της Βοστόνης.

Πηγή : sportsfeed.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X