11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Το «Santorini Experience» έρχεται να μας μαγέψει! – To Running Magazine χορηγός επικοινωνίας στα Δρομικά Site

Τρέξιμο και κολύμβηση στο ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων!

 diadromi santorini experience

Το Σάββατο 02 Μαΐου η εμπειρία για τους συμμετέχοντες ξεκινάει με την ονειρική κολυμβητική διαδρομή του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ). Η εκκίνηση θα δοθεί μέσα στο νερό στο λιμανάκι του ηφαιστείου, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην προβλήτα του παλιού λιμανιού των Φηρών σε ειδικά διαμορφωμένη αψίδα τερματισμού. Οι αθλητές θα μεταφερθούν με καραβάκι στο χώρο εκκίνησης και θα πρέπει να βρίσκονται στο παλιό λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης. Για την πρόσβασή τους στο παλιό λιμάνι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τελεφερίκ που συνδέει τα Φηρά με το παλιό λιμάνι.

Την Κυριακή 03 Μαΐου η δράση μεταφέρεται στην Οία. Η διαδρομή του«Santorini Experience», με κατεύθυνση προς τα Φηρά, είναι μία από τις ομορφότερες για τρέξιμο, αφού οι μαγικές πανοραμικές εικόνες του ηφαιστείου, της καλντέρας και των χρωμάτων της ηφαιστειακής πέτρας, θα εντυπωσιάσουν τους αθλητές όλων των αποστάσεων.

 

Αγωνιστικά, οι υψομετρικές εναλλαγές σε όλες τις διαδρομές των 5, 10 και 15χλμ,  θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις των συμμετεχόντων. Οι διαδρομές δεν έχουν επικίνδυνα σημεία αλλά περιλαμβάνουν σκαλοπάτια, χαλίκι, πέτρινα μονοπάτια και ένα μικρό ασφάλτινο κομμάτι που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στα κατηφορικά κομμάτια του.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των διαδρομών βρίσκονται στο ίδιο σημείο (Οία, Εργοστάσιο Αφαλάτωσης), με τους αθλητές της απόστασης των 5χλμ να πραγματοποιούν αναστροφή στα 2,5χλμ (1ος σταθμός ανεφοδιασμού), τους αθλητές των 10χλμ στα 5χλμ (2ος σταθμός ανεφοδιασμού) και τους συμμετέχοντες των 15χλμ στα 7,5χλμ (3ος σταθμός ανεφοδιασμού).

Στις διαδρομές δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση, ούτε ηλικιακές κατηγορίες, καθώς μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν και έχουν τη δυνατότητα.

Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στις διαδρομές και στους κανονισμούς του «Santorini Experience», μπορείτε να μπείτε στο ακόλουθο link: http://www.santorini-experience.com/event_routes.html

 

Website: www.santorini-experience.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/SantoriniExperience

Hashtag: #SantoriniExperience