Running-Magazine-Logo

To Running Magazine χορηγός επικοινωνίας στο Navarino Challenge στην Costa Navarino

superfoods treksimo

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

To Running Magazine συνεπές στα ραντεβού όλων των μεγάλων δρομικών Event δε θα έλειπε από την Costa Navarino και το κορυφαίο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός Navarino Challenge.

Τα 2 website του ομίλου Druid Media, Exodos24 & Running Magazine κέρδισαν τις εντυπώσεις και βρίσκονται παρέα με το Fox ,  National Geographic , Huffington Post Greece , Nova Sports , Sport24 , People & Nitro Radio.

Μόλις με 6 μήνες παρουσίας στο χώρο του Running αριθμεί περισσότερες από 6.000.000 εμφανίσεις σε περισσότερους από 1.000.000 υπολογιστές στην Ελλάδα κατακτώντας την κορυφή στην προτίμηση σας για την ενημέρωση για Αγώνες Δρόμου , Αποτελέσματα Αγώνων , Άρθρα Υγείας & Διατροφής καθώς και Ασκήσεις Γυμναστικής για δρομείς και πολλές ακόμη κατηγορίες θεματολογίας.

Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας στα Δρομικά Site λοιπόν ΚΑΙ στο Navarino Challenge

Μας στείλατε στην κορυφή και σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας!

We <3 Running .. Magazine!

Επίσημος Χορηγός : The North Face

Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort, Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.

 

The Westin Resort Costa Navarino

Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί ένα από τα δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων του resort complex που λειτουργεί η Starwood Hotels and Resorts στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο.  Με θέα στους αμμόλοφους της Dunes Beach και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα 445 δωμάτια και σουίτες του The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένα από  παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, ξεπροβάλλουν μέσα από τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Έχοντας ψηφιστεί ως «Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός» στη Μεσόγειο, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Starwood Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως aqua park με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο αλλά και δύο ειδικά κέντρα απασχόλησης και φροντίδας για τα παιδιά, το Cocoon και το SandCastleΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Westin Resort  Costa Navarino, παρακαλούμε επισκεφθείτε  τον ιστότοπο www.westincostanavarino.com, ή ακολουθήστε μας  στο Twitter.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X