11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Λίγες μέρες πριν την έκτη επανάληψη του Taygetos Challenge by Salomon όπου φέτος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Μαρτίου. Η μαγευτική Καρδαμύλη έχει φορέσει τα ανοιξιάτικα χρώματά της και περιμένει να σας υποδεχθεί ώστε να σας προσφέρει, για ακόμη μία χρονιά, μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία!

Οι συμμετοχές έχουν κλείσει και περισσότεροι από 400 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στις τρεις διαδρομές του αγώνα. Η μεγάλη διαδρομή των 37 χλμ ανοίγει την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Sky Running by Salomon 2015 όπου αναμένεται να έχει πολύ δυνατό συναγωνισμό ενώ η μικρότερη διαδρομή των 20 χλμ προσμετράει στο Πρωτάθλημα Νέων αθλητών by Salomon αφού είναι ο τρίτος κατά σειρά αγώνας και η συμμετοχή δυνατών αθλητών θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Οι ιστοσελίδες πρόγνωσης δε συμφωνούν μεταξύ τους οπότε ας προετοιμαστούμε για το χειρότερο σενάριο το οποίο μιλάει για βροχές την Κυριακή, με θερμοκρασίες 10-15ο  και ανέμους έντασης 4-5 μποφόρ. Απαραίτητο λοιπόν ένα αντιανεμικό και παπούτσια με καλή πρόσφυση αφού οι βρεγμένες πέτρες στα καλντερίμια της περιοχής απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.

Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Σάββατο 21.3.15

10.00-12.30 : Διανομή των αριθμών συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα η οποία θα βρίσκεται στην Πλατεία Καρδαμύλης.

11.30 :  Άφιξη λεωφορείων από Αθήνα.

13.30 : Τεχνική ενημέρωση των αθλητών στην Πλατεία Καρδαμύλης και ανάρτηση της λίστας εκκίνησης. Αμέσως μετά μετακίνηση στο χώρο εκκίνησης του Vertical speed ο οποίος βρίσκεται 1.5 χλμ μετά την Καρδαμύλη στο δρόμο προς Στούπα.

14.00 : Εκκίνηση της πρώτης πεντάδας του Vertical. Η εκκίνηση θα δίνεται ανά λεπτό σε ομάδες των 5 αθλητών.

14.30 : Εκκίνηση του αγώνα των παιδιών.

17.00 : Ανάρτηση των αποτελεσμάτων του Vertical speed στο χώρο της γραμματείας η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 20.00 για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τους αθλητές που θα τρέξουν μόνο στους αγώνες της Κυριακής (όσοι συμμετάσχουν στο Vertical διατηρούν τον ίδιο αριθμό συμμετοχής).

19.30 : Τεχνική ενημέρωση, στην πλατεία της Καρδαμύλης, για τους αγώνες της Κυριακής.

20.00 : Pasta party στις ταβέρνες Περιβόλης, Διόσκουροι και Χαρίλαος.

 

Κυριακή 22.3.15

07.00-08.00 : Διανομή των αριθμών συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα για όσους έρθουν το πρωί από κοντινές περιοχές.

08.30 : Εκκίνηση του Μαραθωνίου από την κεντρική πλατεία της Καρδαμύλης.

  1. 00 : Εκτιμώμενη ώρα τερματισμού πρώτων αθλητών της διαδρομής Fun

10.15 : Εκτιμώμενη ώρα τερματισμού πρώτων αθλητών της διαδρομής Experience

12.00 : Εκτιμώμενη ώρα τερματισμού των πρώτων αθλητών της διαδρομής Marathon

13.30 : Χρονικό όριο (πόρτα), μόνο για τη μεγάλη διαδρομή, στο 21ο χλμ, πριν την ανάβαση στα Ντουμπίτσια στο Φαράγγι Βυρού όπου θα υπάρχει και σταθμός τροφοδοσίας.

16.00 : Απονομές των νικητών ανά κατηγορία και κλήρωση δώρων.

17.30 : Χρονικό όριο έγκυρων τερματισμών του αγώνα.

18.00 : Αναχώρηση λεωφορείων για Αθήνα.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@trailproject.gr

Σας  ευχόμαστε καλή προετοιμασία.