Running-Magazine-Logo

Pearl Izumi 2015 Πάρνηθα – Η επίσημη ανακοίνωση

dimitris theodorakakos 4

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Μετά και τον τρίτο αγώνα στην Πάρνηθα, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές, ολοκληρώθηκε και για φέτος η σειρά των αγαπημένων αγώνων στα βουνά της Αττικής.

Ο καιρός ακόμη μια φορά σύμμαχος οργανωτών και αθλητών επίτρεψε σε όλους μας να απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη μέρα της άνοιξης, σε μία διαδρομή «παιδική χαρά»!

Με μήκος 10.7 χλμ, πολύ λάσπη και πολλά νερά οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να πλατσουρίσουν, να λασπωθούν και να ξανανιώσουν έστω για λίγο σα μικρά παιδιά!
Η διαδρομή χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες αλλά με συνεχείς εναλλαγές ήπιων κλίσεων, διέσχιζε πολύ όμορφα δασωμένα μονοπάτια και χωματόδρομους της περιοχής. Η διάσχιση μίας μεγάλης λασπολακούβας και δύο ορμητικών χειμάρρων όπου το νερό έφτανε μέχρι το γόνατο ήταν μάλλον η αιτία να τερματίζουν όλοι με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους!

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος χρειάστηκε μόλις 45.44’’ για να περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού ακολουθούμενος από τον Γιώργο Διαλεκτό ο οποίος με 45.51’’ έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Την τριάδα της γενικής κατάταξης έκλεισε ο πάντα σταθερός Ανδρέας Βογιατζής με χρόνο 49.00’’
Στις γυναίκες η Γλυκερία Τζατζιά δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει με χρόνο 56.53’’, δεύτερη η Γεωργία Γώτη με χρόνο 1.03.36’’ και μόλις 11’’ αργότερα, έκλεισε την τριάδα της γενικής η Ζαρίνα Κόπινα.

Στη μικρότερη διαδρομή των 5.8 χλμ είχαμε πολύ δυνατή μάχη στην οποία επικράτησε για ακόμη μία φορά ο Ευγένιος Ζακυνθινός με χρόνο 26.06’’, ακολουθούμενος από Σωκράτη Μέμα με χρόνο 26.25’’ ενώ την τριάδα έκλεισε ο νεαρός Ματέο Τζενετόπουλος όπου είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα ακούμε συχνά το όνομά του!
Στις γυναίκες η μικρή Μάρω Καπετάνη κέρδισε την πρώτη θέση με χρόνο 31.47’’, δεύτερη η Φωτεινή Κολόκα με χρόνο 34.26’’ και τρίτη η Μόνικα Κομνηνού με χρόνο 35.17’’

Στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailproject.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ανά κατηγορία.

Μετά τις απονομές των κατηγοριών της ημέρας σειρά είχε η απονομή των νικητών και από τους τρεις αγώνες της σειράς.
Μεγάλη Διαδρομή
Γυναικών
Κατηγορία W1
1. Γεωργία Γώτη
2. Zarina Kopina
3. Χριστίνα Αθανασίου

Κατηγορία W2
1. Ευαγγελία Αποστολοπούλου
2. Βίκυ Δεληγεώργη
3. Trudi Αιμιλιανού

Ανδρών
Κατηγορία Μ1
1. Νίκος Πάλλης
2. Χρήστος Παπαδογεωργός
3. Περικλής Ρίπης

Κατηγορία Μ2
1. Ανδρέας Βογιατζής
2. Στράτος Ράλλης
3. Παναγιώτης Σταματέλος

Κατηγορία Μ3
1. Σταύρος Στεφανής
2. Γιώργος Μπατής
3. Απόστολος Τσακίρης

Κατηγορία Μ4
1. Σταύρος Μπουμπούκας
2. Peter Biehler
3. Θεόδωρος Πρόκος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και την άψογη συνεργασία εδώ και τρία χρόνια καθώς και όλους τους υποστηριχτές της σειράς των αγώνων για την πολύτιμη βοήθεια.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου για την ουσιαστική βοήθεια και ασφάλεια που μας πρόσφεραν κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που με την συμμετοχής και την εμπιστοσύνη σας στηρίζετε αυτούς τους αγώνες. Τα καλά σας λόγια είναι η καλύτερη ανταμοιβή και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε ώστε να απολαμβάνετε όμορφες διοργανώσεις.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2016 και σας ευχόμαστε να έχετε πάντα όμορφες αγωνιστικές εμπειρίες.

Η οργανωτική επιτροπή

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X