Running-Magazine-Logo

9ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού 2015 – Limassol Marathon – 29 Μαρτίου | Κύπρος

limassol marathon

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού 2015 – Limassol Marathon 2015

Διεξάγεται φέτος για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 στο Μόλο Λεμεσού. Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για όσους επιθυμούν να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει τη σωματική άσκηση με την ψυχική θέληση.

Ζήστε από κοντά την ξεχωριστή εμπειρία του Διεθνή Μαραθώνιου Λεμεσού και γνωρίστε τις απαράμιλλες ομορφιές της Κύπρου. Ελάτε να τρέξετε στην Λεμεσό, υπάρχουν δρόμοι για κάθε ηλικία και αγωνιστικό επίπεδο. Συνδυάστε τον αγώνα με σύντομες διακοπές στην όμορφη Κύπρο.

Οι δρόμοι που περιλαμβάνονται είναι οι εξής: Μαραθώνιος Δρόμος, Μισός Μαραθώνιος Δρόμος, Δρόμος Υγείας 10km, Ατομικός Δρόμος 5km, Ομαδικός Δρόμος 5km και Μαθητικός Δρόμος 1km. Ο Μαραθώνιος Λεμεσού είναι ο επίσημος δρόμος της Κύπρου, ανήκει στο Πρωτάθλημα της ΚΟΕΑΣ και ο μόνος που είναι εντεταγμένος στο καλεντάρι των διεθνών ομοσπονδιών IAAF και AIMS.

Πραγματοποιείστε έγκαιρα τις εγγραφές σας σε έναν από τους πιο πάνω δρόμους της επιλογής σας μέχρι 31/1/2015, για να επωφεληθείτε 50% έκπτωση. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο www.mynextrun.com/limassol-marathon.

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X