Running-Magazine-Logo

2o Attika Run & Fun Grand Prix – 5 Απριλίου | Φάληρο

glifada attika run 11

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Physical Gym στο Π.Φάληρο – Το στολίδι των Νοτίων Προαστίων

Το 2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Εγγραφές από το Running Magazine εδώ

 
Σε ένα υπέροχο περιβάλλον από το Τροκαντερό (Μαρίνα Φλοίσβου) και τρέχοντας δίπλα από τον Αβέρωφ, τις Μαρίνες Παλαιού Φαλήρου Καλλιθέας και με κατεύθυνση προς το ΣΕΦ απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα του Σαρωνικού.
Ελάτε να τρέξουμε μαζί στο 2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix την Κυριακή 5 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο μαζί με Ολυμπιονίκες, Καλλιτέχνες της Show Biz και με πολλούς γνωστούς Δρομείς μεγάλων αποστάσεων.

Έτοιμο για την εκκίνησή του (τρίτος αγώνας) από το Παλαιό Φάληρο, την Κυριακή 5 Απριλίου το,  2o ATTIKA RUN & FUN Grand Prix  

με τη στήριξη της Cyta

 

Η   FEEL GOOD Sports Club και οι συνδιοργανωτές  Δήμοι  Πειραιά, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και Αλίμου ανακοινώνουν το 2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix”, με τη στήριξη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta.

Ο ΑΓΩΝΑΣ είναι αφιερωμένος στην οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Έχοντας ως στόχο να μυήσει τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά στον κόσμο του μαζικού αθλητισμού το  Attika Run & Fun Grand Prix διεξάγεται για δεύτερη  φορά στην Αττική  σε συνεργασία με τους 5 Δήμους της Αττικής.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας των συμμετεχόντων Δήμων  (Πειραιά, Γλυφάδας, Π. Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αλίμου) για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την κινητοποίηση των πολιτών – κατοίκων τους για να ενταχθούν στο δρομικό κίνημα και να απολαύσουν τα ευεργετικά οφέλη του τρεξίματος.

 

 Φιλοδοξία του Αγώνα είναι να γίνει η σπουδαιότερη διοργάνωση RUNNING,     με βαθμολογία GRAND PRIX, μεταξύ των Δήμων της Αττικής και αναμονή συμμετοχής χιλιάδων δρομέων που όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει την περσινή, πρώτη, διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία.  Στον αγώνα, ήδη δήλωσαν συμμετοχή  γνωστοί πρωταθλητές και celebrities ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν running teams για ομαδική συμμετοχή και στους 5 αγώνες που υπόσχεται εκτός από Run και Fun, με Dj & Gym Dance!!!

Σκοποί του  ATTIKA RUN & FUN Grand Prix”, είναι  η ανάπτυξη του Αθλητισμού με ευρεία συμμετοχή των κατοίκων κάθε Δήμου αλλά και με την προσέλκυση δρομέων από όλη την Αττική και όχι μόνο!  (OPEN RACE) , η προαγωγή της ευεξίας,  της ευγενούς  άμιλλας, της επιμονής των συμμετεχόντων για ατομική αλλά και ομαδική διάκριση καθώς και  της  προσέλκυσης και του «βαπτίσματος» των παιδιών στο RUNNING και στην Άθληση γενικότερα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι Δήμοι όπου διεξάγονται οι αγώνεςΠειραιά (1/3), Γλυφάδας (15/3), Παλαιού Φαλήρου (5/4), Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (10/5) και Αλίμου (24/5).

 

Λίγα λόγια για τον Αγώνα…

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διοργάνωση διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Attika Run & Fun Grand Prix , θα διεξαχθούν μια σειρά αγώνων RUNNING 10 χλμ και 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά στους  5 Δήμους της Αττικής   ( Πειραιά, Γλυφάδας,          Π. Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αλίμου)  όπου θα υπάρχει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.

Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις (3) καλύτερες επιδόσεις – αγώνες και με την εγκυρότητα που θα προκύψει από την ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Επιπλέον, σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ για παιδιά Δημοτικού (Δ, Ε , ΣΤ).

 

 

ΕΠΑΘΛΑ

Στην κατηγορία GRAND PRIXγια τον Α΄ νικητή και την Α΄ νικήτρια  έπαθλο (εκτός των άλλων επάθλων και δώρων) είναι και ένα ταξίδι στη Ρώμη για συμμετοχή σε αγώνα ημιμαραθωνίου ή 10 Κ ενώ οι νικητές και νικήτριες των υπολοίπων αγώνων  θα κερδίσουν παπούτσια SAUCONY,   30 TShirts τεχνικά στις τελικές θέσεις και άλλα  500 TShirts απλά  που θα κληρωθούν στο τέλος του GRAND PRIX  στις θέσεις από 201η – τέλος Ανδρών & Γυναικών στα 5 χλμ και στα 10 χλμ (από 250 αθλητικά T-Shirts).

Εκτός από τη χαρά της συμμετοχής, οι runners, έχουν να κερδίσουν και άλλα…έτσι θα δοθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία (Άνδρες-Γυναίκες, Αγόρια – Κορίτσια)  σε κάθε αγώνα,  κύπελο για τον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας  ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα στο www.feelgoodsports.gr

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος, με χορηγούς την ΕΥΔΑΠ, τη Saucony, τη DOLE και την SIS.

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X