Running-Magazine-Logo

Περισσότερες από 700 Εγγραφές ο 2ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2015

marathonas

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Τη Δευτέρα Κλείνουν οι Εγγραφές – Ετοιμαστείτε!!

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη διεξαγωγή του 2ου Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου και διοργανώνει ο Δήμος Μαραθώνα, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ).

Οι εγγραφές συνεχίζονται και ήδη ο κόσμος φαίνεται ότι «αγκαλιάζει» για άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση, όπου παράλληλα διεξάγονται αγώνεςδρόμου 5 χλμ. & 10 χλμ., καθώς και 1000 μέτρων για παιδιά.

Την προσεχή Δευτέρα 30 Μαρτίου λήγουν οι εγγραφές για τους αγώνες Ημιμαραθωνίου, 5 & 10 χιλιομέτρων, ενώ την Τετάρτη 1η Απριλίου οι εγγραφές για τον αγώνα 1.000μ. μαθητών δημοτικών σχολείων.

Πόλος έλξης αποτελεί το γεγονός ότι ο αγώνας πραγματοποιείται σε μια ιστορική πόλη και σε μια ιστορική διαδρομή, στο Μαραθώνα και στη διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Άλλωστε το σύνθημά του είναι «Μαραθώνας Αρχή και Τέλος» και η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αποστάσεων θα πραγματοποιηθούν στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου.

Η διοργάνωση θα έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και γίνεται σε συνεργασία με το ΕΥ ΖΗΝ και το Ελληνικό Κέντρο Μαστολογίας.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Σάμουελ Ουναζίρου, του πρώτου Κενυάτη Ολυμπιονίκη στο Μαραθώνιο, που σκοτώθηκε το 2011 σε ηλικία 24 ετών.

Στη διάρκεια της διοργάνωσης θα γίνουν και τιμητικές βραβεύσεις σε δύο μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού από την Κένυα, της Ιβόν Ενγκέτις και του Μόουζες Τανούι.

Οι εγγραφές λοιπόν, συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 για τον Ημιμαραθώνιο τα 10.000 μ. και 5.000 μ. και μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 για τα 1.000 μ.

Για περισσότερες πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.half-marathon.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X