Running-Magazine-Logo

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

rodos

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Κολοσσοί για τη Ρόδο ήταν οι εκπρόσωποι των αρχών του νησιού που ενημέρωσαν σε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα τα ΜΜΕ για το 2ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2015.

Η πρόεδρος της οργανωτικής και αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Νοτίου Αιγαίου κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους φορείς για την επιτυχία της διοργάνωσης και τόνισε ότι στόχος είναι ο Μαραθώνιος αυτός να γίνει διεθνώς γνωστός.

Στην παρουσίαση παρευρεθήκαν ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, η αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείο Σ.Ε.Γ.Α.Σ δωδεκανήσου κ. Βασίλης Ζήκας, ο γενικός διευθυντής του Μαραθωνίου Ρόδου κ. Γιώργος Μιχαλάκης, ο κ. Σέργιος Αϊβάζης πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου και η τρίτη στο πρωτάθλημα Ελλάδος μαραθωνοδρόμος από την Λέρο Ουρανία Ρεμπούλη.

Τονίστηκε από τον κ. Μιχαλάκη ότι η διαδρομή θα είναι σε επίπεδο θάλασσας χωρίς ανωφέρειες που επιτρέπει να επιτευχθούν πολύ καλές επιδόσεις και να αυξηθούν οι συμμετοχές των δρομέων. Τα στοιχεία αυτά οδηγούν την Ουρανία Ρεμπούλη στην απόφαση να αγωνιστεί στις 26 Απριλίου στον Μαραθώνιο της Ρόδου, με στόχο να πετύχει χρόνο τουλάχιστον 2 ώρες και 43’ που επιτρέπει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Εκτός από τους χορηγούς, στην εκδήλωση ξεχώρισε η παρουσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κατόχου της Πανελλήνιας επίδοσης στο άλμα επί κοντό Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία ως αθλήτρια συλλόγου από τη Ρόδο θα τρέξει στον αγώνα των 5000 μ.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X