11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Προς:   Όλους  τους  Συμμετέχοντες του  2ου  ATTIKA  RUN  &  FUN

για  τον  αγώνα  της  Γλυφάδας  την  Κυριακή 15.03.15.

 

1)     Το σημείο Εκκίνησης του Αγώνα της Γλυφάδας θα είναι το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Απέναντι απο την εκκλησία              Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας προς την παραλία – μαρίνα).

2) Η εκκίνηση του αγώνα για τα 5 και 10 χιλιόμετρα θα είναι στις 10:00π.μ., και η εκκίνηση του 1 χιλιομέτρου για τα παιδιά θα είναι στις 11:35π.μ.

3) Σας ενημερώνουμε ότι οι ώρες παραλαβής των Startpacks/Αριθμών  είναι   8:15 – 9:30π.μ. αυστηρά απο τις Γραμματείες.

4)  Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό πληρωμής προς αποφυγή τυχόν καθυστερήσεων.

5) Το σημείο παραλαβής Startpack/Αριθμών, θα είναι μετά το πέρας του αγώνα και το σημείο παράδοσης των chips και παραλαβής των αναμνηστικών μεταλλίων και το οποίο είναι ο χώρος μπροστά απο το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

6) Υπάρχει υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Οι αθλητές καλούνται να μην έχουν αντικείμενα αξίας ή χρήματα στη τσάντα που θα παραδώσουν. Επίσης για την παραλαβή των αντικειμένων τους πρέπει να προηγείται επίδειξη του αριθμού τους.

7) Μετά τον αγώνα λειτουργούν ταυτόχρονα οι υπηρεσίες της γραμματείας (chips-μετάλλια), ισοτονικών ποτών, νερού, μπανανών και επιστροφής αντικειμένων που φυλάσσονται.

xartis-attika-run-glyfada