Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Ο Δήμος Γλυφάδας και η FEEL GOOD Sports Club πήραν ΑΡΙΣΤΑ στην άψογη διοργάνωση του 2ου ATTIKA RUN & FUN Grand Prix όπου οι συμμετοχές άγγιξαν τους 800 μικρούς και μεγάλους!

Στην ηλιόλουστη Γλυφάδα όλοι οι φορείς Δήμος Γλυφάδας, Τροχαία, Εθελοντές και διασώστες του Χαμόγελου του Παιδιού με παρόντες επιβλέποντες τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και τον Συντονιστή Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλο και με την υποστήριξη του οργανωτή FEEL GOOD Sports Club συνεργάστηκαν άψογα και έγραψαν υποθήκη για το μέλλον του θεσμού που είναι πλέον το ATTIKA RUN & FUN Grand Prix.

Ο Κρίς Βάλλας (Personal trainer) έδωσε το έναυσμα προθερμαίνοντας με GYM DANCE τους εκατοντάδες δρομείς με ρυθμούς HIP HOP μουσικής ανέβασε τη LIBIDO τους και τη διάθεση τους πριν την εκκίνηση του Αγώνα.

Σ’όλη την διάρκεια του ο DJ Δημήτρης Παππάς έπαιξε γνωστά κομμάτια MAIN STREAM & HIP HOP δίνοντας ρυθμό και κέφι στους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το START PACK τους (αριθμούς, Chip Timming κ.λ.π.) από τις   6 γραμματείες (αλφαβητικά κατανεμημένα ονόματα) σε ελάχιστο χρόνο.

Στην συνέχεια οι δρομείς έτρεξαν μαζί με το Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, το Συντονιστή Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, την Μαρία Πολύζου(κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ Μαραθωνίου) την νικήτρια των 10χλμ. Φιλίππα Πουλίδου, τους ολυμπιονίκες 2004 Εύη Μωραιτίδου και Ελληνάκη Γεωργία, τον τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη, τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο σε μία απόλυτα ασφαλή διαδρομή (από την παραλιακή Γλυφάδας & την Ποσειδώνος) που φρόντισε η Τροχαία Γλυφάδας και οι Εθελοντές του Δήμου.

Έτρεξαν πάνω από 750 άτομα(μικροί & μεγάλοι), ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές όλων των αγωνισμάτων οι δε 3 πρώτοι νικητές είναι:

 

                                           10 Χιλιόμετρα

Άνδρες:

1) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΝΗΣ                                                                0:31:52

2) ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ          – Σ.Δ.Υ.Π. –                0:36:51

3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ          –  Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ         0:36:58

 

Γυναίκες:

1) ΦΙΛΙΠΠΑ  ΠΟΥΛΙΔΟΥ                                                            0:39:52                                

2) ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ                – Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ-            0:40:37               

3) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΝΑΚΗ           – Δ-CLUB ΔΙΚΑΙΟΣ-          0:44:33 

 

5 Χιλιόμετρα

Άνδρες:

1) ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ              – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-            0:15.53

2) ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΦΕΚΗΣ             – ΓΣ. ΒΕΛΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ-      0:16.07

3) ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ                                                             0:16.38

 

Γυναίκες:

1) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ                                                  0:17:38

2) LELA SAGA                              –  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. –       0:20:10

3) ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ                                                  0:21:20

 

Φωτογραφίες από τον Αγώνα

173 - Δημαρχος Εκκινηση

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου ακολουθούμενος από τον Πρόεδρο της  FEEL GOOD Sports Club Ανδρέα Καπώνη και τον Συντονιστή Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη δίνει ευχές στην Μαρία Πολύζου, Φιλίππα Πουλήδου, Γιώργο Μενή και τους εκατοντάδες δρομείς πριν την εκκίνηση του αγώνα.

5916 -ΒΑΛΛΑΣ - ΔΡΟΜΕΙΣ

Ο Κρίς Βάλλας ξεσηκώνει τα πλήθη!

169 - ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος (πρώην υπουργός) οπαδός του  ATTIKA RUN & FUN Grand Prix  έτρεξε και στην Γλυφάδα. Εδώ με το Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου & φίλους του.

168 - ΒΑΝ. ΜΠΑΡΜΠΑ, ΜΩΡΑΙΤΙΔΟΥ, κλπ.

Χαμογελαστοί & ευχαριστημένοι ποζάρουν οι Ολυμπιονίκες Ελληνάκη Γεωργία, Εύη Μωραιτίδου με τα παιδιά τους, ο Πρόεδρος της FEEL GOOD Sports Club Ανδρέας Καπώνης, ο Πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος,ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, η Βάνα Μπάρμπα, ο Περικλής Δορκοφίκης Συντονιστής Αθλητισμού και ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

3734 - ΝΙΚΗΤΕΣ 10χλμ

 

Ο νικητής των 10χλμ Γεώργιος Μενής σηκώνει το κύπελλο ψηλά με την παρότρυνση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου που έκανε την απονομή. Πλαισιώνεται  από  τον 2ο νικητή Γιάννη Νικολακόπουλο και τον 3ο νικητή Γιώργο Κωνσταντάρα.

ΝΙΚΗΤΕΣ 1χλμ - ΑΓΟΡΙΑ

Ο Πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος απονέμει τα έπαθλα στους νικητές του 1 χιλιομέτρου παιδιών.

051 - ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΑΙΔΙΑ

Οι διοργανωτές, Πρόεδρος της FEEL GOOD Sports Club Ανδρέας Καπώνης, Προπονητής Γ.Σ Γλυφάδας Μανόλης Χάντζος, Συντονιστής Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με τα μικρά παιδιά τους στο βάθρο των νικητών.