Running-Magazine-Logo

Taygetos Challenge – 2 νέεοι χορηγοί στον αγώνα

taygetos

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Οι προετοιμασίες για την έκτη επανάληψη του Taygetos Challenge βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δύο σημαντικές χορηγίες έρχονται να βελτιώσουν ουσιαστικά τις παροχές προς τους συμμετέχοντες.

 

Η εταιρεία αναψυκτικών και φρέσκων χυμών Λουξ θα είναι ο μεγάλος χορηγός παροχής ενέργειας των αγώνων μας. Μία ελληνική εταιρεία η οποία αποδεικνύει  έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα κοινωνικά, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας στηρίζοντας εκδηλώσεις και ενέργειες που σκοπό έχουν να προάγουν το αθλητικό πνεύμα και τον πολιτισμό γενικότερα.

Σε όλους τους σταθμούς του αγώνα θα υπάρχουν προϊόντα της εταιρείας με σκοπό να σας κρατάνε ενυδατωμένους και να σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της προσπάθειας.

 

Το κατάστημα Runner Store προσφέρει τη δωρεάν μεταφορά σας από την Αθήνα στην Καρδαμύλη και πίσω. Μία παροχή η οποία μειώνει σημαντικά το συνολικό κόστος συμμετοχής στον αγώνα. Αναχώρηση, Σάββατο πρωί από Αθήνα και Κυριακή απόγευμα από Καρδαμύλη για την επιστροφή. Ακριβείς ώρες και σημεία αναχώρησης θα ανακοινωθούν μόλις έχουμε εικόνα των ενδιαφερομένων. Για να δηλώσετε συμμετοχή για το πούλμαν στείλτε e-mail στη διεύθυνση info@trailproject.gr, αναφέροντας το όνομά σας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαδρομών.

Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα. Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

 

Η Marathon διαδρομή ανοίγει και το Ελληνικό Πρωτάθλημα Skyrunning by Salomon το οποίο και φέτος αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον αφού οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες ορεινών αγώνων της χώρας μας έχουν δηλώσει συμμετοχή. Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Νίκος Καλοφύρης, Φάνης Αρκουμάνης, Νίκος Σιδερίδης, Αλέξανδρος Φωτιάδης, Σταύρος Στεφανής, Γιώργος Διαλεκτός, Γιάννης Κουρκουρίκης, Πλάτωνας Αρώνης, Μαρία Μάλαι, Γλυκερία Τζιατζιά, κ.α. είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όσων θα παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα όπου φέτος για πρώτη φορά θα προσπαθήσουμε να έχουμε ζωντανή ροή των περασμάτων, των πρώτων αθλητών, από κάθε σταθμό.

Φυσικά δε ξεχνάμε τη διαδρομή Experience η οποία θα μετράει και φέτος στο Πρωτάθλημα Νέων by Salomon το οποίο απευθύνεται σε αθλητές μέχρι 21 ετών.

 

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770.

Υπενθυμίζουμε πως όσοι δηλώσετε συμμετοχή στο κατάστημα, αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για 3 ζευγάρια παπούτσια, 3 είδη ρουχισμού και 3 δρομικά αξεσουάρ. Τα δώρα θα κληρωθούν ανά 3 στις τρεις διαδρομές του αγώνα (Marathon, Experience και Fun) και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια των απονομών του αγώνα.

Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά μπορείτε να το κάνετε στην ιστοσελίδα http://www.trailproject.gr/index.php/events/2015/taygetos-challenge-2015 όπου θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενημέρωση για τα καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

 

 

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία.

 

 

Μεγάλοι χορηγοί

 

 

Η οργανωτική ομάδα

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X