11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Οι προετοιμασίες για τον τρίτο αγώνα της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ από αύριο ανοίγουν και οι εγγραφές.

Η τοποθεσία του τρίτου αγώνα θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με πέρυσι αφού οι διαδρομές θα κινηθούν στην ευρύτερη περιοχή των Βασιλικών κτημάτων.

Οι συμμετέχοντες, όπως και σε κάθε αγώνα της σειράς έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο διαδρομών. Δυστυχώς η χιονόπτωση μας πρόλαβε και δε μπορέσαμε να καταγράψουμε ακριβώς τις δύο διαδρομές πράγμα που θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οπότε και θα ανακοινώσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Η μεγάλη διαδρομή θα είναι περίπου στα 10-11 χλμ και η μικρή γύρω στα 5-6 χλμ. Σχετικά με τη δυσκολία της διαδρομής θα είναι κάτι ανάμεσα σε αυτήν του Κρυονερίου και της Πεντέλης.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr αλλά  και στα κάτωθι καταστήματα:

-Pearl Izumi Corner by TOP CYCLES, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 58 915

ESCAPE Outdoor equipment by Skishop, Λ. Κηφισίας 354, Χαλάνδρι τηλέφωνο: 210 61 06 881

RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770

PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

 

Όσοι έτρεξαν σε προηγούμενο  αγώνα να θυμίσουμε πως θα συμμετάσχουν με τον ίδιο αριθμό τον οποίο και πρέπει να φέρουν μαζί τους. Πάνω στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να γράφετε τον αριθμό που είχατε τρέξει. Όσοι έχετε χάσει ή καταστρέψει τον αριθμό παρακαλώ να μας ενημερώσετε με mail στο www.info@trailproject.gr ώστε να σας φτιάξουμε καινούργιο.

Όσοι τρέχετε πρώτη φορά φέτος θα παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης από τη γραμματεία, στην οποία θα πρέπει να έρθουν και οι προηγούμενοι συμμετέχοντες ώστε να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής.

 

Οι εγγραφές κλείνουν την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου και να επισημάνουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.

 

 

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

 

Η οργανωτική επιτροπή