Running-Magazine-Logo

GU Energy Gel : Το επίσημο ενεργειακό Gel του 2ου Hydra’s Trail Event

Gu gel hydras trail event

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το GU Energy Gel θα είναι το “Επίσημο Ενεργειακό Gel” και του 2ου HYDRA’S TRAIL EVENT που θα διεξαχθεί τo Σαββατοκύριακο 4 & 5 Απριλίου 2015 στο όμορφο νησί της Ύδρας.

Ο Δήμος Ύδρας και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το επιτυχημένο αγωνιστικό διήμερο «HYDRA’S TRAIL EVENT» (Ύδρα – Αγώνες Βουνού).Από τις συνολικά πέντε διαδρομές, ξεχωρίζει το βασικό event που είναι ο αγώνας της Κυριακής 5 Απριλίου, με την ονομασία “Eros Μountain Τrail”, μια διαδρομή 25,6χλμ. και με θετική υψομετρική 1.050μ., ενώ η πρωτοτυπία του διημέρου είναι ο αγώνας downhill που είναι ο μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Απριλίου.

Η GU Energy Greece βασικός υποστηρικτής και χορηγός ενέργειας σε περισσότερους από 100 αγώνες στην Ελλάδα & την Κύπρο, θα χορηγήσει με ενεργειακά gels GU για 2η χρονιά τον αγώνα “HYDRA’S TRAIL EVENT” στην πανέμορφη Ύδρα, πιστεύοντας πως το συγκεκριμένο διήμερο είναι ένα από τα καλύτερα και πιό δυνατά Σαββατοκύριακα αγωνιστικής δράσης και προώθησης του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU ENERGY LABS

Η εταιρία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gels, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1991. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της. Tα προϊόντα GU Energy Gels, GU Roctane Energy Gels, Chomps, Electrolyte Tablets και Hydration Brew and Recovery Brew είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.GUenergy.com ή www.GUenergy.gr. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece, ακολουθήστε την στο Twitter στο www.twitter.com/GUEnergyGreece και στο Instagram στο http://instagram.com/GUEnergyGreece. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία είναι η εταιρία «Third Wind ΕΠΕ», τηλ. 210-6436378, email info@GUenergy.gr.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X