Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Διαδρομή Attika Run 2015 Πειραιάς – Η νέα Διαδρομή

Ο Δήμος Πειραιά (ΟΠΑΝ), η Τροχαία Πειραιά και η FeelGoodSportsClub ανακοινώνουν ότι για λόγους καλύτερης διοργάνωσης του αγώνα, ασφαλούς διαδρομής και της άνεσης των συμμετεχόντων ΑΛΛΑΞΕ την διαδρομή του αγώνα (5 Χιλ. & 10 Χιλ.).

Η νέα διαδρομή αναρτάται στο Running Magazine , χορηγό επικοινωνίας του αγώνα καθώς και στο Site (http://www.feelgoodsports.gr ) & Facebook (feelgoodsports) και Δήμου Πειραιά(ΟΠΑΝ).

Σημείο ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ, (Πλατεία) 34ου Συντάγματος και Δαφνιδος (JUMBO) και παραλαβής αριθμών (STARTPACK),νερών, μεταλλίων, μπανανών.Κυριακή 08:15π.μ – 09:30π.μ..

Εκκίνηση Αγώνα: 5 & 10 Χιλιομέτρων -> 10:00π.μ

Εκκίνηση Αγώνα: 1 Χιλιόμετρου Παιδιά -> 11:35π.μ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ο αγώνας ξεκινά απο την 34ου Συντάγματος στο ύψος του jumbo και οδεύει προς την ηρώων Πολυτεχνείου. Στην Λεωφόρο χατζηκυριακού στρίβει ελαφρά δεξιά. Αμέσως μετά απο το χατζηκυριάκειο ίδρυμα στρίβει αριστερά στην Ιακώβου Ράλλη. Λίγο μετά την καζανόβα αναστρέφει και απο τους ίδιους δρόμους επιστρέφει στην εκκίνηση. Η όδευση των αθλητών ειναι πάντα απο την δεξιά πλευρά του δρομου.

Σταθμός νερών και ισοτονικών S.I.S θα είναι λίγο πριν την Κλεισόβης και στον τερματισμό.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΧΑΤΡΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - 2 ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ