6) Πράσινες πιπεριές (περιεκτικότητα σε νερό: 93,9%)
Οι πιπεριές όλων των αποχρώσεων έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, αλλά οι πράσινες πιπεριές έχουν κάτι παραπάνω (οι πιπεριές των άλλων χρωμάτων έχουν περιεκτικότητα σε νερό περίπου 92%). Και σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται γενικότερα οι πράσινες πιπεριές έχουν πολλά αντιοξειδωτικά όπως οι αδερφές τους των άλλων χρωμάτων.
Οι πιπεριές μπορούν να αποτελέσουν εκτός των άλλων τρόπων που μπορούν να μαγειρευτούν και ένα εξαιρετικό σνακ. Είναι λιγότερο βαρετές από το σέλινο και τα καρότα και αρκετά ελκυστικές να τις κόψετε και να τις απολαύσετε σε φέτες όταν γυρίζετε σπίτι από τη δουλειά για όσο περιμένετε να ετοιμαστεί το δείπνο.
Αφήστε μας τα σχόλια σας