Running-Magazine-Logo

Το 2o ATTIKA RUN&FUN Grand Prix «προθερμαίνεται» με τον Κρις Βάλλας

Kris Vallas

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το 2o ATTIKA RUN&FUN  Grand Prix «προθερμαίνεται» με τον Κρις Βάλλας για τον πρώτο του Αγώνα στον Πειραιά την 1η Μαρτίου

Ένας από τους καλύτερους Fitness Instructor – Personal Trainer, o Κρις Βάλλας, (Kris Vallas) θα είναι ο προπονητής της προθέρμανσης για το2o ATTIKA RUN&FUN  Grand Prix!

To πρόγραμμα προθέρμανσης – με δυναμική μουσική και Dj-  περιλαμβάνει  αερόβιες και δυναμικές ασκήσεις για να «ζεσταθεί» το σώμα και να προετοιμαστεί σωστά για το τρέξιμο.

Ο Κρις εργάζεται ως personal trainer από το 1995 ενώ εργάσθηκε και εργάζεται ως υπεύθυνος πολλών γυμναστηρίων και ως καθηγητής στις μεγάλες σχολές Studio One & Grafts.

Είναι ο αγαπημένος πολλών από τον χώρο της Show Biz όπως Βουρλιώτη, Γεωργούλη, Μουζουράκη, Καραφώτη, Ουγγαρέζου κ.ά. Οι εμφανίσεις του στις τηλεοπτικές εκπομπές των μεγάλων καναλιών ήταν πολλές – άλλοτε ως καλεσμένος, άλλοτε ως βασικός γυμναστής!  Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ο βασικός γυμναστής της εκπομπής 10 με 1″ του ANT (Καραμέρου – Χαριτάτου) και πέρσι της εκπομπή “Πρωινό μου” με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

“Εμφανίσεις” όμως κάνει και στον έντυπο τύπο, αφού αρκετά περιοδικά φιλοξενούν άρθρα του για το Fitness (άσκηση, διατροφή κλπ). Την περίοδο αυτή γράφει για το ΟΚ.

Ο Κρις είναι εδώ και 11 χρόνια Ρr ambassador, influencer της Νike Ηellas!
Για αυτό χαιρόμαστε πραγματικά που την Κυριακή 1 Μαρτίου ο Κρις Βάλλας θα είναι μαζί μας στην εκκίνηση του 2o ATTIKA RUN&FUN  Grand Prix στον Πειραιά.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X