Running-Magazine-Logo

Τελευταίες Οδηγίες : Pearl Izumi Mountain Cup Πάρνηθα – 1η Μαρτίου

pearl izumi krioneri 5

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Όλα είναι έτοιμα για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς που θα γίνει στην Πάρνηθα Αττικής, την Κυριακή 1 Μαρτίου όπου περίπου 550 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή για μία διαδρομή που είμαστε σίγουροι πως θα σας εντυπωσιάσει.

 

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.30 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία στο χώρο εκκίνησης που βρίσκεται επί της οδού Τατοίου απέναντι από τα Βασιλικά κτήματα, οδηγίες πρόσβασης εδώ http://www.trailproject.gr/index.php/events/2015/pearl-izumi-m-cup-2015/parnitha

10.45           : Τεχνική ενημέρωση.

11.00           : Εκκίνηση και των δύο διαδρομών.

11.35           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.50           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία.

 

Για την αποσυμφόρηση της γραμματείας την ημέρα του αγώνα θα μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας, το Σάββατο 28/2 από τις 10.00 έως τις 15.00 από το κατάστημα PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155 Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

Όσοι δε μπορέσετε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας από το Σάββατο και λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας.

Προσοχή: όσοι έχετε συμμετάσχει σε προηγούμενο αγώνα της σειράς, μη ξεχάσετε τον αριθμό συμμετοχής σας ενώ όλοι θα πρέπει το πρωί της Κυριακής να περάσετε από τη γραμματεία για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.

 

Η λάσπη θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο αφού οι δυνατές βροχές των τελευταίων ημερών και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής κινείται σε πυκνή βλάστηση δεν επιτρέπουν στην προσωρινή ηλιοφάνεια να τη στεγνώσει. Προετοιμαστείτε λοιπόν για βρεγμένα και λασπωμένα πόδια αφού θα χρειαστεί να διασχίσετε δύο χείμαρρους και μία μεγάλη λασπολακούβα. Περιττό να πούμε πως ασφάλτινα παπούτσια είναι εντελώς ακατάλληλα!

 

Η πρόγνωση του καιρού μιλάει για συννεφιά με πιθανότητα ασθενούς βροχής και θερμοκρασία 8-12ο χωρίς αέρα.

 

Αφήστε ακόμη μία φορά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί, ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

 

 

Η οργανωτική επιτροπή

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X