Running-Magazine-Logo

Τα ΠΡΕΠΕΙ και τα ΜΗ σε ένα Ραντεβού για τρέξιμο με το ταίρι σου

Couple Running Barefoot

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ταινία και δείπνο είναι ένα καλό ραντεβού, αλλά ένα ραντεβού για τρέξιμο έχει τους δικούς του κανόνες.

Δες τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις.

Ντύσου Άνετα

Όπως δεν θα φορούσες τα καινούρια σου ρούχα και παπούτσια σε ένα αγώνα, έτσι και σε ένα ραντεβού, πρέπει να φορέσεις ρούχα που να ξέρεις πως σε βολεύουν και δεν θα προκαλέσουν ή να σε πληγώσουν με φουσκάλες στα πόδια ή εγκαύματα σε δύσκολες περιοχές. Επίσης πρέπει να είσαι απλός-απλή. Απόφυγε να τρέξεις χωρίς μπλούζα ή μόνο με το αθλητικό σουτιέν σου.

Πρόσεξε τον Ιδρώτα

Όλοι οι δρομείς ξέρουν ότι ο ιδρώτας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησης. Το να ανησυχείς υπερβολικά για τον ιδρώτα σου μπορεί να παρερμηνευθεί σαν δυσαρέσκιά για το ταίρι σου. Προμηθεύσου μωρομάντηλα ώστε να έχεις στο αυτοκίνητο σου ή στον σάκο σου για κάποιο καφέ μετά το τρέξιμο.

Βάλε αποσμητικό

Απόφυγε όμως τα αρώματα και τις κολόνιες. Το ζεστό σώμα και ο ιδρώτας μπορούν να αναδείξουν οσμές που να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Μην καυχιέσαι

Μην περηφανεύεσαι για παλιούς αγώνες και καλούς χρόνους, πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις αλαζονικός. Μοιράσου με το ταίρι σου πράγματα για τα οποία είσαι περήφανος αλλά μην αφήνεις τα κατορθώματα σου να μονοπωλούν την συζήτηση.

Μην γίνεσαι αηδιαστικός

Μην φτύνεις ή φυσάς την μύτη σου ακόμα και αν είναι κάτι συνηθισμένο σε όλες τις προπονήσεις με τους φίλους σου. Πρέπει να προσπαθήσεις να ελέγχεις όλες τις σωματικές σου λειτουργίες ώστε να μην έρθεις σε δύσκολη θέση.

Μην επιμένεις στην επαφή με τα μάτια καθώς τρέχεις

Θέλει προσοχή αφού μια κρυφή ματιά είναι αρκετή καμιά φορά για να σκοντάψεις ή να γλιστρήσεις.

Να είσαι χαλαρός

Ένα ραντεβού για τρέξιμο δεν είναι αγώνας. Στόχευσε σε ένα μέτριο ρυθμό ώστε να μπορείς να συζητήσεις καθώς τρέχεις με το ταίρι σου.

Μην συζητάς για παλιές σχέσεις και προσωπικά ζητήματα

Καμιά φορά όταν τρέχεις με το ταίρι σου και οι ενδομορφίνες εκκρίνονται από τον οργανισμό σου, μπορούν να σου ξεφύγουν προσωπικές λεπτομέρειες για παρελθοντικές σχέσεις που δεν θα έπρεπε. Συζήτησε για τα πάθη σου και τα ενδιαφέροντα σου. Το να μιλάς για τα θέματα που σε εμπνέουν και λειτουργούν σαν κίνητρα για εσένα, μπορεί πολλές φορές να είναι πολύ ελκυστικό για το άλλο φύλλο.

Kelly Bastone

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X