Running-Magazine-Logo

Άνοιξαν οι Εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2015

athens half marathon 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το κέντρο της Αθήνας θα φορέσει και πάλι τα καλά του την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 για τον 4ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο.

Στον περσινό αγώνα πήραν μέρος πάνω από 12.000 δρομείς από όλο τον πλανήτη. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του αθλητισμού και αναδεικνύει το κέντρο της Αθήνας μέσα από τις διαδρομές που τρέχουν οι αθλητές.

Ετοιμαζόμαστε όλοι πυρετωδώς για τον αγώνα στις 3 Μαΐου

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν και οι διαδρομές των 3 και 5 χιλιομέτρων.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο επίσημο website της διοργάνωσης

 

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος διανύει την 4η χρονιά διοργάνωσής του φέτος, έχει ήδη μετεξελιχθεί σε ένα μεγάλο γεγονός της πόλης μέσα στην καρδιά της άνοιξης με χιλιάδες συμμετοχές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και έναν πολυσήμαντο χαρακτήρα, γεμίζοντας χαμόγελα το κέντρο της πόλης. Πλήθος δρομέων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας αλλά και στους παράλληλους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ, καθώς αναμένεται οι φετινές συμμετοχές να ξεπεράσουν τους 18.000 δρομείς. Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η συνεχής αναβάθμιση και εξέλιξη του αγώνα τόσο ως προς την ποιότητα και αύξηση των συμμετοχών από το εξωτερικά αλλά και την Ελλάδα αλλά και η παροχή του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υπηρεσιών στους συμμετέχοντες δρομείς.

Η επίσημη περίοδος εγγραφών αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου 2015, τόσο για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο όσο και για τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.  Με την έναρξη της περιόδου εγγραφών, προσκαλούμε όλους τους δρομείς να υποβάλλουν εγκαίρως τη δήλωση συμμετοχής τους μέσω της ιστοσελίδας μας ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Αγώνα. Τα όρια συμμετοχής είναι συγκεκριμένα και οι εγγραφές θα κλείσουν άμεσα μετά τη συμπλήρωσή τους. Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα συμμετάσχουν 7.000 δρομείς, ενώ στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής 7.500 δρομέων και 4.000 δρομέων στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND.

Η ανταπόκριση των δρομέων το 2014 ήταν εντυπωσιακή. Το 2015 θα είμαστε ακόμα περισσότεροι! Ραντεβού στις 3 Μαΐου στη Γραμμή Εκκίνησης!

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X