Running-Magazine-Logo

Vitex Running Team – Τρέχει και Χρωματίζει την Ελλάδα

vitex running team

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Οι περισσότεροι ξέρουμε τη Vitex ως βιομηχανία παραγωγής χρωμάτων που καλύπτει με χρώματα τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά. Τον τελευταίο καιρό όμως δεν καλύπτει μόνο τοίχους και κάγκελα αλλά και … χιλιόμετρα. Οι εργαζόμενοι της Vitex από όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή φίλων και πελατών, δημιούργησαν το Vitex Running Team.

Οι εκδηλώσεις της Vitex Running Team απευθύνονται στο σύνολο του προσωπικού της εταιρείας αλλά και φίλων, συνεργατών και πελατών μας ανά την ελληνική επικράτεια, έχουν βιωματικό-διαδραστικό χαρακτήρα και προάγουν τον αθλητισμό μαζί με πολλές χαρούμενες στιγμές. Στοχεύουμε στην παροχή υπεύθυνης πληροφόρησης, την εξοικείωση των εργαζομένων σε νέες μεθόδους προαγωγής της υγείας και ευεξίας και την ευαισθητοποίηση σε αυτούς τους τομείς που μας αφορούν όλους πραγματικά.

Με σύνθημα «Τρέχουμε και Χρωματίζουμε την Ελλάδα» και με τις πολύχρωμες εμφανίσεις μας, η Vitex Running Team συνδυάζει αρμονικά χρώμα και τρέξιμο. Η προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα είναι η βελτίωση και η δοκιμασία των αντοχών, η αναζήτηση προσωπικών ορίων και οι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει το τρέξιμο. Κίνητρα η ομαδικότητα, η άριστη φόρμα, ο καθαρός νους. Κάθε συνάντηση της ομάδας αποτελεί μια νέα προσπάθεια με σκοπό την εξάπλωση της ιδέας της άθλησης που έχει ανάγκη η κοινωνία μας

Ηealth & Safety Αwards 2014

vitex

Η VITEX κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην ενότητα «Δραστηριότητες / Ευ ζην» για τη «Vitex Running Team» στα Ηealth & Safety Αwards 2014, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications. Η διοργάνωση βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.

Συμμετοχές 2013-2014:
Η Vitex Running Team συμμετείχε στα:

> 10 χλμ του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών 2013
> 10 χλμ & 20 χλμ Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ)
> 10 χλμ του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μεγ. Αλέξανδρου
> 10 χλμ Run Greece Ιωαννίνων & Αλεξανδρούπολης
> 1ος Ημιμαραθώνιος Ναυπλίο
> 3ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών
> 2ος Ημιμαραθώνιος Πάρνωνα
> 19ος Γύρος Κυπαρισσίας
> 25χλμ Μίνι Μαραθώνιος Σπετσών
> 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας (5 χλμ, 10 χλμ, Μαραθώνιος)

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X