11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Νέα κατηγορία με Reviews από την ομάδα του Running Magazine στις πιο hot εφαρμογές για τρέξιμο και Fitness

Pact : Η εφαρμογή που σου δίνει χρήματα πετυχαίνοντας του fitness στόχους σου.

Το Pact ξεκίνησε ως GymPact με πρώτο κύκλο χρηματοδότησης τα 850.000 δολάρια από τον ιδρυτή του Guitar Hero. Ο 2ος κύκλος χρηματοδότησης ήταν 1.5 εκατομμύριο δολάρια από την Khosla Ventures και τον Max Levchin ώστε να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους πέρα από τις ασκήσεις.

Η εφαρμογή ενσωματώνει στοιχεία από το RunKeeper, Jawbone UP, Fitbit, Moves, MapMyFitness και MyFitnessPal

Για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή και να βγάλεις χρήματα πρέπει να κάνεις το εξής.

1ο Βήμα : Ορίζεις πόσες φορές την εβδομάδα θέλεις πχ να τρέξεις. ( Για 3 φορές / εβδομάδα θα βγάζεις 6 ευρώ το μήνα) Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί – για πήγαινε στο δεύτερο βήμα.

2ο Βήμα : Εδώ ορίζεις πόσα χρήματα χάνεις για κάθε φορά που δεν θα πας με ελάχιστο ποσό τα 5 ευρώ και ως 2ο νούμερο τα 10 ευρώ!

3ο Βήμα : Βάζεις την κάρτα σου ή την paypal σου δίνοντας την άδεια στο Pact να μπορεί να σε χρεώσει ( Μας φόβισε λίγο αλλά το κάναμε )

4ο Βήμα : Ξεκίνα να τρέχεις αλλιώς θα χάσεις 15 ευρουλάκια αυτήν την εβδομάδα! Αυτό μπορεί να μετρηθεί από τον motion tracker του application

Δες τον οδηγό στις παρακάτω φωτογραφίες.

[justified_image_grid preset=15]

Το θέμα δεν πόσα βγάζεις .. το θέμα είναι πόσα χάνεις! Με άλλα λόγια , αν δεν τρέξεις μία εβδομάδα με 10 ευρώ για το χαμένο στοίχημα ανά ημέρα θέλεις 30 ευρώ!

Αυτό έμπρακτα σημαίνει φίλε αναγνώστη και δρομέα ότι θα τρέξεις θέλοντας και μη. Τα χρήματα τα οποία κερδίζεις είναι από το money pool ( ουσιαστικά το ονομάζουμε πισίνα χρημάτων με την έννοια του “κουβά” ) αυτών που έχασαν.

Όσον αφορά το φαγητό η εφαρμογή σε αναγκάζει να μη φας κρέας για λίγες ημέρες. Εκεί ολοένα και αυξάνονται τα “κενά” ασφαλείας για αυτούς που θέλουν να κλέψουν το σύστημα. Τώρα να κλέψεις το σύστημα για 15 cents / μέρα δε νομίζω ότι θα μπεις στη διαδικασία.

Από αύριο τρέχουμε με το Pact για να μη χάσουμε τα 15 ευρώ που στοιχηματίσαμε!

 

Συντακτική ομάδα του Running Magazine