Running-Magazine-Logo

Olympus Marathon 2015 : Αλλαγές στα κριτήρια συμμετοχής

olympus marathon photo

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η οργανωτική επιτροπή του ΟΜ λαμβάνοντας υπόψη την εξελικτική πορεία του ορεινού τρεξίματος στην Παγκόσμια σκηνή, αλλά και τις επισημάνσεις  των φίλων της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, πιστεύει πως έχει έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθούν μια σειρά αλλαγές στους κανονισμούς συμμετοχής σε αυτόν. Θεωρούμε πως δεν έχει νόημα να γνωρίζουν οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος στον Ελληνικό χώρο τον OM και να μη μπορούν να συμμετάσχουν, να πραγματοποιούνται προσπάθειες διαφήμισης του αγώνα στο εξωτερικό και οι θέσεις να είναι περιορισμένες. Ωστόσο, καθώς θέλουμε να αποφύγουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις στο βουνό, αλλά παράλληλα ο αγώνας να μην αρνείται σε κανέναν την συμμετοχή, η οργανωτική επιτροπή του ΟΜ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

 

Κριτήρια συμμετοχής Olympus Marathon 2015.

Για το έτος 2015 δικαίωμα συμμετοχής στον Olympus Marathon έχουν άνδρες και γυναίκες που:

α) θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα του αγώνα και

β) θα πληρούν τις αγωνιστικές προϋποθέσεις της διοργάνωσης οι οποίες είναι τερματισμός στα δύο τελευταία χρόνια 2013 και 2014,

  1. i) σε 2 αγώνες ορεινού τρεξίματος τουλάχιστον 20 χλμ απόστασης και1.200μ θετικής υψομετρικής o καθένας

ή

  1. ii) σε 1 αγώνα ορεινού τρεξίματος άνω των 35 χλμ και2.300μ θετικής υψομετρικής.

 

Διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία εγγραφής θα ακολουθεί τα παρακάτω βήματα:

α) συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, η οποία θα γίνεται στην ιστοσελίδα www.olympus-marathon.com από την 23/01/2015 (και ώρα 20.00) ως και την 28/02/2015. Μετά το πέρας του ανωτέρω διαστήματος δεν θα γίνονται δεκτές άλλες αιτήσεις συμμετοχής.

β) Στη δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώνουν τους αγώνες κριτήρια που απαιτούνται. Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών θα οδηγείται σε τραπεζικό περιβάλλον πληρωμής με κάρτα (χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική) του αντίτιμου συμμετοχής στον αγώνα για να ολοκληρώσει την αίτηση συμμετοχής του.

γ) Αφού πραγματοποιηθεί ο έλεγχος και επαληθευτούν οι αγώνες κριτήρια που έχουν δηλωθεί, ο αιτών, το αργότερο σε διάρκεια 3 ημερών,  θα μπαίνει στον κατάλογο των συμμετεχόντων. Αιτήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής ή αναφέρουν ψευδή κριτήρια θα απορρίπτονται και το αντίτιμο δεν θα επιστρέφεται.

δ) Αθλητής που επιθυμεί ακύρωση της συμμετοχής του, θα λαμβάνει ως επιστροφή του ποσού που κατέβαλε τα 40 ευρώ, εφόσον ζητήσει ακύρωση μέχρι και την 31η Μαρτίου και τα 25 ευρώ από την 1η ως και την 30η Απριλίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα επιστρέφεται χρηματικό ποσό.

 

Χρονικά όρια (πόρτες).

Τα χρονικά όρια στους σταθμούς Κορομηλιά (10 χλμ) και Πετρόστρουγκα (15 χλμ) διαμορφώνονται σε 2.00 ώρες για την Κορομηλιά και 3.30 ώρες για την Πετρόστρουγκα. Καταργείται το χρονικό όριο στο σταθμό οροπέδιο. Τα υπόλοιπα χρονικά όρια παραμένουν τα ίδια.

 

Εκκίνηση αγώνα:

Εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπεράσει τους 700, η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί σε μορφή κυμάτων χρονικής απόστασης 5 λεπτών μεταξύ τους. Η τοποθέτηση στα κύματα θα πραγματοποιηθεί με βάση προηγούμενη επίδοσή τους στον Olympus Marathon τα τελευταία 3 έτη. Δρομείς που τρέχουν τον ΟΜ για πρώτη φορά (με εξαίρεση ελίτ αθλητές) θα ξεκινήσουν στο τελευταίο κύμα.

      

Σημείωση: Η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής χωρίς ο αιτών να ολοκληρώσει την πληρωμή του ποσού συμμετοχής θεωρείται ως μη γενόμενη, καθώς δεν φτάνει στο σύστημα του ΟΜ προς έλεγχο. Η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη για την μη χρέωση του ποσού συμμετοχής από το τραπεζικό περιβάλλον, καθώς αυτό δεν αποτελεί ευθύνη της, αλλά ευθύνη της συνεργαζόμενης τράπεζας.                                                

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X