Running-Magazine-Logo

Attika Run & Fun 2015 – Η συνέντευξη τύπου – 9 Ιανουαρίου 2015

Attika Run & Fun 2015 2

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του Attika Run & Fun 2015 στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Η διοργανώτρια αρχή Feel Good Sports Club και ιδιαίτερα ο εμπνευστής αυτής Κος Καπώνης Αντρέας έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα δρομικό Event που αναμένεται να ξεχωρίσει στα δρώμενα του τρεξίματος.

Παρουσία του Κου Μώραλη , Παπανικολάου , Χατζηδάκη , Κωνσταντέλου και Κονδύλη δημάρχων του Πειραιά , Γλυφάδας , Παλαιού Φαλήρου, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και  Αλίμου  αντίστοιχα γνωστοποιήθηκε η σειρά αγώνων δρόμου.

Οι ημερομηνίες των αγώνων για το 2015 έχουν ως εξής

  • Πειραιάς – 1η Μαρτίου
  • Γλυφάδας – 15 Μαρτίου
  • Παλαιού Φαλήρου – 5 Απριλίου
  • Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης – 10 Μαίου
  • Αλίμου – 24 Μαίου

Η τελική βαθμολογία θα είναι συγκεντρωτική κι από τους 5 αγώνες.Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις 3 καλύτερες επιδόσεις – αγώνες και με την εγκυρότητα που θα προκύψει από την ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Έπαθλα

Στην κατηγορία GRAND  PRIX για τον Α΄ νικητή και την Α’ νικήτρια έπαθλο είναι και ένα ταξίδι στη Ρώμη για τη συμμετοχή σε αγώνα ημιμαραθωνίου ή 10 χιλιομέτρων ενώ οι νικητές και νικήτριες των υπόλοιπων αγώνων θα κερδίσουν παπούτσια Saucony , 30 T-Shirts τεχνικά στις τελικές θέλεις και 500 T-Shirts απλά που θα κληρωθούν στο τέλος του Grand Prix στις θέσεις από την 201η – τέλος Ανδρών & Γυναικών στα 5χλμ και στα 10 χλμ ( από 250 αθλητικά T-Shirts )

Εκτός από τη χαρά της συμμετοχής , οι δρομείς , έχουν να κερδίσουν κι άλλα..έτσι θα δοθούν μετάλλια στους 3 πρώτους νικητές ανά κατηγορία σε κάθε αγώνα , κύπελλο για τον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

O Δήμαρχος Πειραιά Κος Μώραλης δήλωσε πως αν και απήχε τόσα χρόνια ο Πειραιάς από τέτοια δρώμενα , ανταποκρίθηκε αμέσως σε αυτήν την προσπάθεια. Στόχος του δήμου Πειραιά είναι να συμμετέχει σε αυτές τις ενέργειες ειδικότερα όταν συμμετέχει ένας τόσο σημαντικός φορέας όπως το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Κος Παπανικολάου δήλωσε πως με μεγάλη χαρά θα λάβει μέρος ο Δήμος Γλυφάδας στην προσπάθεια θέλοντας να δώσει διεξόδους στους πολίτες αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Επιπλέον θεώρησε ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι δήμοι κατάφεραν να συνεργαστούν καλώντας ευθέως τους Δημάρχους σε μία γενικότερη συνεργασία στο πλαίσιο της αυτοδιοίκησης  στο παραλιακό μέτωπο

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Κος Χατζηδάκης ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του υγεία και προκοπή. «Πρέπει να σηκώσουμε τους μεγάλους ανθρώπους από τον καναπέ τους , ιδιαίτερα τους νέους  ανθρώπους που σπαταλούν τη δραστηριότητα τους στον υπολογιστή όντας παχύσαρκα και οκνηρά παιδιά. Να βγει ο κόσμος από τα σπίτια του και να περπατήσει. Γι αυτό το λόγο οι αγώνες θα γίνουν μέσα στην πόλη ώστε να αντιληφθεί ο κόσμος πως ο αθλητισμός είναι στάση ζωής «

Δεσμεύθηκε επιπλέον για σύνδεσμο Νοτίων Προαστίων με σκοπό τις κοινές δράσεις στον πολιτισμό τον αθλητισμό καθώς και σε άλλες δραστηριότητες καλώντας τους δημάρχους σε ενιαία γραμμή ενωμένοι

 

Ο αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Κος Βαμβασάκης ( ο Κος Κωνσταντέλος έλειπε λόγω απουσίας στο εξωτερικό) δήλωσε ότι ο στόχος του δήμου είναι να δώσει τα κατάλληλα κίνητρα στους συμποπλίτες και στα παιδιά του να έρθουν σε επαφή με την άθληση με σκοπό την κοινωνικοποίηση ,στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας τους. Ο κοινωνικός χαρακτήρας του Attika Run & Fun σε συνεργασία με το Χαμόγελο του παιδιού αποτέλεσε βασικό κίνητρο για τη συμμετοχή του δήμου.

Ο δήμαρχος Αλίμου Κος Κονδύλης δήλωσε ότι ευχαριστεί για για τη συνεργασία ευχαριστώντας ιδιαίτερα το δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου αποκαλύπτοντας πως η έμπνευση για τον αγώνα ήταν δική του. Επίσης μας αποκάλυψε ότι ο Κος Χατζηδάκης έχει διακριθεί ως ένας από τους 4 καλύτερους δημάρχους της Ευρώπης και είναι πολύ σημαντικό να μιλάει με καλά λόγια για τους νεώτερους δημάρχους.Προέτρεψε τους συμπολίτες του να τρέξουν και να αθληθούν καθώς και να γίνουν εθελοντές στον αγώνα.

Ένας από τους εμπνευστές του Χαμόγελου του Παιδιού ο Κος Γιαννόπουλος βρέθηκε επίσης στη συνέντευξη τύπου δηλώνοντας ότι θα ενισχύσει την ασφάλεια με κάθε όχημα , ιατρικές υπηρεσίες , γιατρούς και διασώστες σαν περαιτέρω ασφάλεια για τον αγώνα.  Ο αθλητισμός είναι τόσο σημαντικός όσο η συνεισφορά στο συνάνθρωπο διότι αποτρέπει το να χρειαστεί η συνεισφορά στο συνάνθρωπο ( αποχή από ναρκωτικά κτλ ). Τόνισε στους δημάρχους ότι τους δίνεται η δυνατότητα στους δημάρχους να προσφέρουν συλλογικά  και στην κοινωνία εκτός από τον αγώνα όντας η απαρχή μίας συνεργασίας.

 

Πολλοί διακεκριμένοι αθλητές του χώρου βρέθηκαν στην press conferece όπως η Πολύζου , Πούλιος , Κρομμύδας , Κροκύδα με αντίστοιχες δηλώσεις για το Running και τη συνεισφορά τους στην κοινωνία. Ο Κώστας Πούλιος κάλεσε τους δημάρχους να δημιουργήσουν χώρους άθλησης σε γενικότερο επίπεδο ιδιαίτερα όταν υπάρχουν χώροι που ρημάζουν στην Αθήνα.

 

[justified_image_grid preset=15]

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X