Running-Magazine-Logo

1ο Xanthi Old City Trail – 1 Μαρτίου 2015 | Ξάνθη

xanthi old city trail

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Διασχίζουμε την παλιά πόλη της Ξάνθης 1η Μαρτίου 2015 στο 1ο Xanthi Old City Trail

Αποτελέσματα 1o Old Xanthi City Trail 2015

 

Λίγα Λόγια για την παλιά πόλη της Ξάνθης

Η παλιά πόλη της Ξάνθης είναι χτισμένη στο βόρειο μέρος της σύγχρονης πόλης ακριβώς πάνω στην νότια πλαγιά του βουνού. Μέσα από το αφιέρωμά μας αυτό θα γνωρίσετε την αρχιτεκτονική της, θα βρείτε έναν πλήρη κατάλογο με τις εκκλησίες και τα παρεκλήσια που την κατακλύζουν αλλά και ένα αναλυτικό χάρτη που θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε φωτογραφίες από διάφορες οδούς και σημαντικά κτήρια.

Η παλιά πόλη αποτελεί ένα ολόκληρο κόσμο και η πραγματικότητα δεν μπορεί να περιγραφεί ούτε να αποτυπωθεί με κανένα τρόπο. Σας προτείνουμε λοιπόν να δείτε από κοντά αυτή την ομορφιά που έχει μείνει από μια άλλη εποχή να μας θυμίζει τότε που ο κόσμος μας ήταν πιο αγνός από τον σημερινό.

Επίσημη Προκήρυξη αγώνα Xanthi Old City Trail

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης ¨Xanthi Runners¨ σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκηρύσσουν το 1ο Xanthi Old City Trail. Ο αγώνας αυτός θα είναι ίσως μοναδικός στην Β. Ελλάδα αλλά και από τους ωραιότερους στην Ελλάδα. Διασχίζοντας όλη την παλιά Ξάνθη μέσα από τα στενά σοκάκια μπροστά από τις εκκλησιές, από αναρίθμητα παραδοσιακά κτίσματα που στεγάζουν σήμερα το λαογραφικό μουσείο, την δημοτική πινακοθήκη, το κέντρο πολιτισμού αλλά και μέρος του περιαστικού δάσους της πόλης δεν θα μπορέσει να φύγει κανένας χωρίς να πάρει κάτι από την ιστορία, την γοητεία και τις ομορφιές της.
Εξάλλου ο παραδοσιακός οικισμός της Ξάνθης, γνωστός ως «παλιά Ξάνθη», δημιούργημα της τρίτης δεκαετίας του 19ου (1830), αποτελεί έναν πόλο έλξης σε μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που συγκεντρώνει πολιτισμικό, ιστορικό και οικολογικό ενδιαφέρον.

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. Επωνυμία: Xanthi Old City Trail
2. Ημερομηνία: Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
3. Μήκος της διαδρομής: 14.300 μέτρα
4. Τόπος Διεξαγωγής: Ξάνθη
5. Ώρα έναρξης: 11:00 πμ.
6. Η εκκίνηση και ο τερματισμός: θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Πόλης.
7. Διαδρομή: Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και δια της οδού Βασ. Κων/νου θα κατευθυνθούν οι δρομείς προς τον ποταμό Κόσυνθο, θα περάσουν μπροστά από το πρώην γήπεδο Α.Ο.Ξ. και εν συνεχεία θα ανηφορήσουν στον δρόμο προς την Ι.Μ. Παναγίας της Αρχαγγελιώτισας και στη συνέχεια στην Ι.Μ. Παναγίας της Καλαμούς . Στη συνέχεια θα πάρουν το μονοπάτι επιστροφής προς τον οικισμό Σαμακώβ όπου όταν εισέλθουν θα διασχίσουν αυτόν μέσα από τα στενά σοκάκια με μικρές ανηφοροκατηφόρες και θα καταλήξουν στην γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου . Από την γέφυρα οι δρομείς θα μπουν στον οικισμό της παλιάς Ξάνθης όπου και θα την διασχίσουν σχεδόν όλη ξεκινώντας από το λημνίο , εν συνεχεία θα φθάσουν στο περιαστικό άλσος καταλήγοντας στην λεγόμενη χαράδρα όπου θα συνεχίσουν το ταξίδι τους μέσα στον χρόνο περνώντας από απίστευτα παραδοσιακά κτίσματα , πλακόστρωτα και βρυσούλες. Οι δρομείς θα περάσουν από την κόκκινη βρύση της παλιές φυλακές ( σημερινό τζαμί) το Χατζηδάκειο κέντρο πολιτισμού , την μητρόπολη Ξάνθης και το παλιό δημαρχείο καταλήγοντας και πάλι στην κεντρική πλατεία όπου και θα τερματίσουν.
Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία, όπως και υγειονομική κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.
Ο χάρτης της διαδρομής υπάρχει στο http://www.xanthirunners.gr
8. Απονομές: θα γίνουν στις 14:00.
9. Δικαίωμα συμμετοχής: Ο αγώνας είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.
10. Διακρίσεις, Έπαθλα: Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
– Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.
– Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν
μετάλλια και διπλώματα.
– Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα
συμμετοχής (ηλεκτρονικά) και ένα αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο του αγώνα μοναδικό σε μέγεθος και βάρος.

 

Κατηγορίες

Γενική κατηγορία
Κατηγορία ανδρών    Κατηγορία Γυναικών
<=29 <=29
30-39 30-39
40-49 40-49
50-59 50+
60-69
70+

 

11. Εγγραφές: Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα
στη διεύθυνση: http://www.xanthirunners.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015. Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία στη γραμματεία του αγώνα.
Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους. Για λόγους οργάνωσης η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα (50) εγγραφών και ενδεχομένως να μην υπάρχει η δυνατότητα παροχής τεχνικής μπλούζας και μεταλλίου.
12.Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ και περιλαμβάνει: ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, τεχνικό μακρυμάνικο μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά), νερά, ισοτονικά, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα.
Μέρος των εσόδων από την συμμετοχή των αθλητών – δρομέων θα χρησιμοποιηθεί για την στήριξη του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με κινητικά και νοητικά προβλήματα ¨ΣΤΗΡΙΖΩ¨.

13. Τρόποι πληρωμής: Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω δύο τρόπους:
1. Mε κατάθεση στην Εθνική τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 549/545260-07, ΙΒΑΝ: GR5401105490000054954526007). Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του δρομέα για τον οποίο καταβάλλεται η συμμετοχή.
2. Χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal .

14. Υγειονομική κάλυψη: Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

15. Σταθμοί υποστήριξης: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χιλ., στο 8,5οχιλ., 10,5ο χιλ. και στον τερματισμό.

16. Χιλιομετρικές ενδείξεις: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.

17. Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνα: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 2,5 ώρες από την ώρα εκκίνησης, μετά το πέρας του χρονικού ορίου η διοργάνωση θα προβεί σε απελευθέρωση των οδών και κλείσιμο των σταθμών τροφοδοσίας.

18. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρία χρονομέτρησης. Στο 11ο χιλιόμετρο θα υπάρξει τάπητας χρονομέτρησης με ενδιάμεση καταγραφή περάσματος των δρομέων από αυτόν. Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το κέντρο εγγραφών.
Προσοχή: Ο χρόνος σας δεν θα καταχωρηθεί και δεν θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης τοποθετημένο επάνω σας και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης.

19. Κέντρο παραλαβής φακέλου: Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 28-02-2015 από τις 10:00 έως 14:00 και από τις 17:00 έως 21:00 και την Κυριακή 01-03-2012015 από τις 09:00 έως 10:00.

20. Πληροφορίες: http://www.xanthirunners.gr

xanthirunners@gmail.com
21. Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Γιάννης Πυργελής 6978556999
Ξανθόπουλος Λεωνίδας 6974955817
Βασιλειάδης Σεραφείμ 6977079501
Πολυμένης Απόστολος 6937219384 (οικονομικά Θέματα)

 

 

 

Προκήρυξη παράλληλων αγώνων 4.200μ. και 1.000μ. του 1ου Xanthi Old City Trail 2015

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης  ¨Xanthi Runners¨ μετά την ενθουσιώδη και αθρόα συμμετοχή τόσο των μικρών μαθητών – αθλητών όσο και των μεγαλύτερων αθλητών – αθλούμενων στους παράλληλους αγώνες του 1ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου  αποφάσισε να προκηρύξει μαζί με το 1ο Xanthi Old City Trail  δύο παράλληλους αγώνες.

Έναν λαϊκό αγώνα 4.200 μέτρων και ένα μαθητικό αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού σχολείου.

Το Δρομικό Κίνημα εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής σε όλο τον πλανήτη και φυσικά στην χώρα μας. Καθημερινά, χιλιάδες δρομείς και περιπατητές, σε πάρκα, στάδια, δρόμους και σε βουνά της χώρας μας, βιώνουν την χαρά του αθλητισμού. Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της δια βίου άθλησης στην σωματική και πνευματική υγεία μας και την διέξοδο την οποία αυτή μας προσφέρει από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Λαϊκός αγώνας 4.200 μέτρων

1.Ημερομηνία: Κυριακή 01 Μαρτίου 2015
2.Μήκος της διαδρομής: 4.200 μέτρα
3.Τόπος Διεξαγωγής: Ξάνθη
4. Ώρα έναρξης: 11:05 πμ.
5. Η εκκίνηση και ο τερματισμός: θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Πόλης.
6. Διαδρομή: Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και δια της οδού Βασ. Κων/νου οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς τον ποταμό Κόσυνθο , πριν περάσουν την γέφυρα θα τρίψουν αριστερά και θα κατευθυνθούν προς την παλιά πόλη από όπου θα ακολουθήσουν μέρος της διαδρομής του αγώνα των 14.3 χιλ. περνώντας από από απίστευτα παραδοσιακά κτίσματα , πλακόστρωτα και βρυσούλες. Οι δρομείς θα περάσουν από την κόκκινη βρύση, της παλιές φυλακές ( σημερινό τζαμί) το Χατζηδάκειο κέντρο πολιτισμού , την μητρόπολη Ξάνθης και το παλιό δημαρχείο καταλήγοντας και πάλι στην κεντρική πλατεία όπου και θα τερματίσουν.
Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία, όπως και υγειονομική κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.
Ο χάρτης της διαδρομής υπάρχει στο http://www.xanthirunners.gr
7.Απονομές: θα γίνουν στις 14:00.
8.Δικαίωμα συμμετοχής: Ο δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας.
9.Διακρίσεις, Έπαθλα: Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
– Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.
– Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν
μετάλλια και διπλώματα.
– Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά) και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα.
10.Εγγραφές: Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα
στη διεύθυνση: http://www.xanthirunners.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015. Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία στη γραμματεία του αγώνα.
Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους. Για λόγους οργάνωσης η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα (50) εγγραφών και ενδεχομένως να μην υπάρχει η δυνατότητα παροχής μπλούζας και μεταλλίου.
Προσοχή απαραίτητη προϋπόθεση για όσους από τους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας κατά την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα ή κηδεμόνα ώστε να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.
11.Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ και περιλαμβάνει: ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά), νερά, ισοτονικά. Μέρος των εσόδων από την συμμετοχή των αθλητών – δρομέων θα χρησιμοποιηθεί για την στήριξη του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με κινητικά και νοητικά προβλήματα ¨ΣΤΗΡΙΖΩ¨.

12.Τρόποι πληρωμής: Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω δύο τρόπους:
α. Mε κατάθεση στην Εθνική τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 549/545260-07, ΙΒΑΝ: GR5401105490000054954526007). Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του δρομέα για τον οποίο καταβάλλεται η συμμετοχή.
β. Χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal.

13.Υγειονομική κάλυψη: Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και για τους δρομείς κάτω των 18 ετών με την ευθύνη των γονέων.

14.Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το κέντρο εγγραφών.

Προσοχή: Ο χρόνος σας δεν θα καταχωρηθεί και δεν θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης τοποθετημένο επάνω σας και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης.

15.Κέντρο παραλαβής φακέλου: Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 28-02-2015 από τις 10:00 έως 14:00 και από τις 17:00 έως 21:00 και την Κυριακή 01-03-2015 από τις 09:00 έως 10:00.

 

Μαθητικός αγώνας 1.000 μέτρων

1.Ημερομηνία: Κυριακή 01 Μαρτίου 2015
2.Μήκος της διαδρομής: 1.000 μέτρα
3.Τόπος Διεξαγωγής: Ξάνθη
4.Ώρα έναρξης: 13:30 πμ.
5.Η εκκίνηση και ο τερματισμός: θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Πόλης.
6.Διαδρομή: θα ακολουθήσει κυκλική πορεία με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία. Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία, όπως και υγειονομική κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.
7.Απονομές: θα γίνουν στις 14:00.
8.Δικαίωμα συμμετοχής: Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όσοι μαθητές φοιτούν στο Δημοτικό σχολείο ή βρίσκονται σε αντίστοιχη ηλικία. Απαραίτητη προϋπόθεση οι μαθητές να συνοδεύονται από το γονέα ή κάποιο άλλο ενήλικο άτομο πριν και μετά το τέλος του αγώνα.

9.Εγγραφές: Οι εγγραφές θα γίνονται στην Κεντρική πλατεία σε διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 28-02-2015 από τις 10:00 έως 14:00 και από τις 17:00 έως 21:00 και την Κυριακή 01-03-2015 από τις 11:30 έως 12:30. Με την εγγραφή θα παραλαμβάνουν τον αριθμό του αγώνα τον οποίο πρέπει να έχουν τοποθετημένο στο στήθος κατά την διάρκεια του αγώνα. Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή θα πρέπει απαραίτητα, κατά την διάρκεια εγγραφής, ο γονέας ή κηδεμόνας να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής του μαθητή-αθλητή. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.

10.Διακρίσεις, Έπαθλα: Νικητές ανακηρύσσονται τα τρία (3) πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια της γενικής κατάταξης.
– Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.
– Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν
μετάλλια και διπλώματα.
– Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

11.Κόστος Συμμετοχής: Δεν υπάρχει κανένα κόστος για την συμμετοχή των μικρών μαθητών-αθλητών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

12.Υγειονομική κάλυψη: Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι μικροί αθλητές συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους γι΄ αυτό η παρουσία τους είναι απαραίτητη.

 

Πληροφορίες: http://www.xanthirunners.gr
xanthirunners@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Γιάννης Πυργελής 6978556999
Ξανθόπουλος Λεωνίδας 6974955817
Βασιλειάδης Σεραφείμ 6977079501
Πολυμένης Απόστολος 6937219384 (οικονομικά Θέματα)

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X