Running-Magazine-Logo

1ο Tecnica City Trail Patras – 29 Μαρτίου | Πάτρα

tecnica city trail patras

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων  προκηρύσσουν το 1ο αγώνα Tecnica City Trail Patras  .

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών ορεινού τρεξίματος << Tecnika >> και από τον αντιπρόσωπο Πατρών Φάνη Αρκουμάνη .  Ο αγώνας αυτός θα είναι ίσως μοναδικός στην Πελοπόννησο συνδυάζει  εναλλαγές : τρέξιμο στην πόλη , στο δάσος του Δασυλλίου με τη φανταστική θέα (βλέποντας την πόλη , τη θάλασσα  και την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου) και σε διάφορα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης . Έτσι δεν θα μπορέσει να φύγει κανένας χωρίς να πάρει κάτι από την ιστορία, την γοητεία και τις ομορφιές της Πόλης μας .

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. Επωνυμία:  City Trail Patras
  2. Ημερομηνία: Κυριακή 29 Μαρτίου 2015
  3. Μήκος της διαδρομής: 15.000 μέτρα
  4. Τόπος Διεξαγωγής: Πάτρα
  5. Ώρα έναρξης: 11:00 πμ.
  6. Η εκκίνηση και ο τερματισμός: θα γίνει στην κεντρική πλατεία Γεωργίου της Πόλης.
  7. Διαδρομή: Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία  Γεωργίου της Πάτρας και δια των οδών Γεροκωστοπούλου , Ρήγα Φεραίου , Αγίου Νικολάου  ανεβαίνοντας τις σκάλες , αριστερά  Αλσυλίου  κατεβαίνοντας τις σκάλες στη πάροδο  Τριτάκη, Οδυσσέως Ανδρούτσου φτάνοντας στο Βλατερό  ανεβαίνοντας στο φανταστικό Δασύλλιο διασχίζοντάς το με ανηφοροκατηφόρες , εν συνεχεία βγαίνοντας στη άσφαλτο   και καταλήγοντας  στην οδό Ερρίκου Ντυνάν ανεβαίνοντας στο ύψος των κεραίων με την πανοραμική θέα  και συνεχίζοντας κατηφορικά και φτάνοντας στη περιοχή Διάκου ( βρύση ), μετά στην Αρόη ,όπου οι δρομείς θα συνεχίσουν το ταξίδι τους περνώντας από το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο πίσω από το Δασύλλιο , διασχίζοντας το Κάστρο , εν συνεχεία μπροστά από το Αρχαίο Ωδείο , τις σκάλες της Αγίου Νικολάου , Ηφαίστου ,Παντανάσσης , Γεροκωστοπούλου  καταλήγοντας και πάλι στην κεντρική πλατεία Γεωργίου  όπου και θα τερματίσουν.
    Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία, όπως και υγειονομική κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Πάτρας .
    Ο χάρτης της διαδρομής υπάρχει στοhttp://www.pheidippidesrunners.gr/διαδρομή/
  8. Απονομές: θα γίνουν στις 14:00.
  9. Δικαίωμα συμμετοχής: Ο αγώνας είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.
  10. Διακρίσεις, Έπαθλα: Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
    – Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.
    – Στους πρώτους-τες   κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα– δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια  .
    Οι νικητές-τριες της γενικής κατάταξης δεν θα βραβευτούν στις κατηγορίες .
    – Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί ένα αναμνηστικό
    ανάγλυφο μετάλλιο του αγώνα μοναδικό σε μέγεθος και βάρος.
Κατηγορίες
Γενική κατηγορία
Κατηγορία ανδρών    Κατηγορία Γυναικών
Έως 40 Έως 40
41-50 41-50
51-60 50+
60+
  1. Εγγραφές: Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα στη διεύθυνση:http://www.pheidippidesrunners.gr/αίτηση-συμμετοχής/μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα.
    Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους .
  2. Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ και περιλαμβάνει: ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, τεχνικό κοντομάνικο μπλουζάκι , νερά, ισοτονικά, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα.
    Μέρος των εσόδων από την συμμετοχή των αθλητών – δρομέων θα χρησιμοποιηθεί για την στήριξη του ιδρύματος  Κιβωτός της Αγάπης .
  3. Τρόποι πληρωμής: Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με το  παρακάτω  τρόπο:
    Mε κατάθεση στηνΤράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  Αριθμός λογαριασμού :  GR 18 0172 5070 0055 O7O7 5295 435 , όπου θα βγαίνει το όνομα Γιαννακάκης  Κωνσταντίνος .  Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας το αργότερο πέντε (5) ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του δρομέα για τον οποίο καταβάλλεται η συμμετοχή.
  4. Υγειονομική κάλυψη: Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
  5. Σταθμοί υποστήριξης: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 4ο χιλ., στο 8οχιλ., 12ο χιλ. και στον τερματισμό.
  6. Χιλιομετρικές ενδείξεις: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.
  7. Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνα: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 2,5 ώρες από την ώρα εκκίνησης, μετά το πέρας του χρονικού ορίου η διοργάνωση θα προβεί σε απελευθέρωση των οδών και κλείσιμο των σταθμών τροφοδοσίας.
  8. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το κέντρο εγγραφών. Προσοχή: Ο χρόνος σας δεν θα καταχωρηθεί και δεν θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης τοποθετημένο επάνω σας και δεν περνάτε πάνω από το τάπητα χρονομέτρησης.
  9. Κέντρο παραλαβής φακέλου: Από την κεντρική πλατεία Γεωργίου Πάτρας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη είσοδο του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης . Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 28-03-2015 από τις 10:00 έως 14:00  και την Κυριακή 29-03-2015 από τις 9:00 έως 10:30.
  10. Πληροφορίες:http://www.pheidippidesrunners.gr/
  11. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑCityTrail Patras :

ΦΑΝΗΣ     ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ       6983521275

ΑΡΙΣΤΕΑ   ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ  6974525533

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ      6936691172

ΓΙΩΡΓΟΣ   ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ         6979666222

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ              6973370438

 

Με εκτίμηση η οργανωτική επιτροπή.

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X